Nu lezen
Een multiport 75W-oplader toegevoegd aan het Youpin-platform

Xiaomi heeft een nieuwe AKAVO-lader met maximaal vier uitgangen op het Youpin-platform geïntroduceerd. Het grootste voordeel van het nieuwe product is kracht, "de krachtigste socket". Ik ondersteun opladen met voeding tot 60W.

De afmetingen van de oplader zijn 103 mm x 72 mm x 28 mm en weegt 240 gram. Helaas is het vrij zwaar, wat cruciaal kan zijn bij het inpakken van een reistas, plus het is in staat om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. De AKAVO-lader is uitgerust met twee USB A-poorten met een maximaal vermogen van 2,4A en twee USB-type C-poorten (60W en 18W).

Samen met de oplader krijgen we een netsnoer met een lengte van 1,5m afgesloten met een Aziatische stekker. Naar mijn mening is het beter om de kabel te vervangen door een "Europese" kabel of door de stekker af te snijden en op een geschikte kabel te plaatsen om geen extra adapter te gebruiken. De andere kabel in de set is de 1,2m-kabel die aan beide uiteinden is afgesloten met een USB C-type poort.

Als je je apparaten volledig wilt opladen, is het kopen van een AKAVO-oplader een goede oplossing. Het product op het Youpin-platform is geprijsd op 299-yuan, $ 43.

Scroll To Top