Nu lezen
Auto luchtreiniger - Xiaomi Roidmi Car Luchtreiniger

auto luchtreiniger

Xiaomi biedt nu al meer dan een jaar aan auto luchtreiniger. Ik heb echter niet besloten om het te kopen vanwege het feit dat mijn dagelijkse aanwezigheid in de auto 15 minuten is en het is gebaseerd op de veronderstelling dat de spoorwegovergang verlaten poorten zal hebben. Voor één keer toonde ik gezond verstand en besloot dat het onnodige kosten zou zijn. Ik had wat flitsen om te kopen, maar de beschikbaarheid van producten was matig, bijvoorbeeld in de winkel Gearbest is al lange tijd niet beschikbaar. Ondertussen heeft Xiaomi een nieuwe, verbeterde versie van de Xiaomi Roidmi luchtreiniger geïntroduceerd.

Xiaomi Roidmi Car LuchtreinigerXiaomi Roidmi Car Luchtreiniger

Traditioneel, net als de meeste nieuwe producten, kwam de luchtreiniger van de auto als eerste op het crowdfundingplatform. De geldpool heeft al 125% bereikt en de eerste apparaten moeten klanten bereiken op 3 juli.

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het maken van het apparaat is Roidmi, dat in zijn portfolio auto-opladers, autohouders en zelfs heeft draadloze stofzuiger. Een nieuwigheid die meteen in het oog springt van de eerste versie is de weergave van het OLED-display, dat de huidige luchtkwaliteit in het voertuig weergeeft. In de vorige versie was de enige optie om de smartphone op het scherm te controleren. De nieuwe versie heeft dubbele fans. Bovendien gebruikt het een driepuntsinlaatsysteem om de luchtinlaat te verbeteren, wat resulteert in een betere reinigingsefficiëntie. Dankzij het herontwerp is de robot efficiënter, de verhouding is toegenomen van 60 m3 / h tot 80 m3 / h. De lucht in de auto wordt in slechts 2 minuten schoongemaakt. In het geval van de communicatiemethode is er niets veranderd, het apparaat maakt ook via Bluetooth verbinding met de smartphone. Het wordt aangedreven door de 12V-autospanning Het filterelement is cilindrisch en verwijderbaar. De kosten van de eerste versie van het filter schommelden rond $ 22. Het filter ondersteunt multi-factoriële verwijdering van mijten, aldehyden en heeft antibacteriële eigenschappen. Het maakt gebruik van een laserdeeltjessensor om het vervuilingsniveau te meten.

Xiaomi-roidmi-car-air-purifier-4Xiaomi Roidmi auto-luchtzuiveringsinstallatie met displaykosten in 699-yuan van China, $ 110. winkel Bangood biedt nu een pre-sale-apparaat. Het is ook beschikbaar eerste generatiezonder een display voor een meer betaalbare prijs. Als je, anders dan ik, veel reist, sta je in de file, dan zou ik overwegen om te kopen. In de herfst zullen Poolse steden waarschijnlijk weer in TOP 10 zijn, maar helaas vanwege de slechtste luchtkwaliteit.

... ik begrijp het idee van een luchtreiniger in een cabriolet niet, de Chinese grafisch ontwerper weet het beter. Is dit het idee van de overheid om smog te bestrijden door een luchtreiniger in elke auto zonder dak te installeren?

Xiaomi Roidmi Car Luchtreiniger

Zie ook
Super Soco Speedy Ru 1

Volg de beste mogelijkheid voor aankoop van een autoreiniger.

Scroll To Top