Nu lezen
De Xiaomi Mi Band 3 heeft een nieuwe functie ontvangen

Mi Band is waarschijnlijk het meest herkenbare Xiaomi-apparaat ter wereld, verkocht in honderden miljoenen stuks. Het nieuwste Mi Band 3-model is uitgerust met een 85% -scherm dat groter is dan zijn voorganger, en het belangrijkste is een touchscreen. De Chinese reus is nog bezig met het ontwikkelen van de armband en het toevoegen van nieuwe functionaliteit, de eigenaren hebben een nieuwe versie van de software.

De Xiaomi Mi Band 3 heeft een nieuwe functie ontvangen

De Xiaomi Mi Band 3 heeft een nieuwe functie ontvangen

De nieuwe update introduceert talloze bugfixes en optimaliseert hartslagmetingen om de meting nog nauwkeuriger te maken. Naast dit "kleine" nieuws ontving de band nieuwe trainingsmodus - loopband. Voorheen bewaakte de armband alleen de wandeling of rende ze buiten, na het updaten kunt u controleren hoe uw training op de loopband loopt.

Zie ook
Blackshark 2 pro 400000 in antutu

De Mi Band 3-band kan voor ongeveer PLN 140 in Poolse winkels worden gekocht, als je kunt wachten en je wilt opslaan, is 50 PLN goedkoper in de winkel Gearbest. Wanneer we de Mi Band 3-armband koppelen aan een smartphone, wordt de Pools / Engelse taal automatisch geladen, afhankelijk van de instellingen van de smartphone.

Scroll To Top