Nu lezen
Mi mini-router - budget Xiaomi-router.

Mi mini-router

De tijden waarin routers alleen dienen om wifi-computers te delen, zijn allang voorbij. Momenteel moeten ze een groot aantal apparaten beheren en ermee communiceren. Met onze telefoons, televisies, slimme apparaten voor thuisgebruik, camera's - er zijn er heel veel. Xiaomi biedt een goedkope router, de Mi mini Router heeft een aantal interessante functies.Het apparaat biedt tegelijkertijd twee WiFi-netwerken met een hogere 2,4ghz-frequentie, maar met een zwakkere overdracht en 5ghz met een kleiner bereik maar een hogere snelheid. Mi mini-routerIk woon in een groot huis 200 m2 en gebruikte de Tp-Link-router (TL-WR841N) ongeveer twee jaar lang. Ik had een probleem met het bereik. Op de vloer waar de router staat met het bereik was erg goed, terwijl op de 1 vloerproblemen begonnen. In de kamer waar hij op een laptop werkt en aan de telefoon, was hij erg zwak. Het was praktisch onmogelijk om internet te gebruiken. Het signaal in de MiFi-router is beter, het 2,4ghz-netwerk bestrijkt mijn hele huis. Nu kan ik gemakkelijk vloeiend videostreaming van overal in het huis uitvoeren. Na een paar weken van avonturen met mijn nieuwe Xiaomi Mi WiFi Mini-router ben ik erg onder de indruk van het bereik van deze kleine router. Bovendien heeft het een USB-poort. Als een minpuntje kan ik de bandbreedte van de WLAN-poort, die 100Mbs is, beschouwen, maar voor minder dan 100 PLN kunt u niet zo veel vragen.

configuratie

De router kan worden verbonden met behulp van de Mi WiFi Router mobiele applicatie of traditioneel via een browser. Ik raad aan om de router via mobiele applicaties te configureren, het is kinderspel, zonder kabels en het hele proces duurt minuten. Tijdens het configuratieproces moeten we een wachtwoord instellen voor de router, de wifi-netwerken 2,4Ghz en 5Ghz een naam geven en wachtwoorden voor beide netwerken.

Zie ook
mihome xiaomi temperatuur

functies

Router heeft interessante functies die tevergeefs zijn met de concurrentie voor een vergelijkbare. Een daarvan is het blokkeren van de toegankelijkheid voor verschillende apparaten die ermee verbonden zijn. Slechte beoordeling van kinderen? We kunnen sommige apparaten permanent afsluiten of de perioden selecteren waarin internettoegang mogelijk is.Een andere leuke functie is om de snelheid van verbinding met een bepaalde telefoon of computer weer te geven.Op deze manier kunnen we bijhouden wie en hoeveel overdracht via onze router wordt ontvangen. er is ook een optie om de baudrate voor de geselecteerde apparatuur te verlagen of te verhogen.

Samenvatting:

Ik denk dat de meeste gebruikers mijn positieve feedback voor dit apparaat zullen delen en zoals ik ben er erg blij mee en er zijn geen bezwaren om met dit apparaat te werken. Professionals en meer geavanceerde gebruikers hebben mogelijk een snellere WLAN-poort en meer rekenkracht nodig. Ik heb ongeveer 10-apparaten aangesloten en de rekenkracht is voldoende.

U kunt XiaomiM Mi Mini Router kopen op AliExpress voor ongeveer 25 $.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top