Nu lezen
Ik heb TV Box anders dan Xiaomi Mi Box TV gecontroleerd ... Tanix TX5 Max

TV Box Tanix TX5 MAX in lijn met de reclameslogan was om mijn "goede oude tv" te veranderen in een thuisentertainmentcentrum. Het enige dat hij deed was me vreselijk irriteren en met zijn geweldige actie provoceerde hij tot een paar woorden beginnend met de letter k.

Ik wilde het professioneel benaderen (zo veel als ik kan, dat is niet genoeg) maar met dit product is het echt moeilijk om in symbiose te leven. Misschien dat 0.01% van de wereldbevolking dit product wel zou willen, maar naar mijn mening voor het gewone Kowalski absoluut niet.

Naar mijn mening zijn televisies zeer specifieke producten anders dan laptops of telefoons. Ze vereisen een duidelijk anders ontworpen gebruikersinterface. Tv Box Tanix is ​​zo'n hybride: een combinatie van telefoon, pc en wat tv. Uit je telefoon met Android-systeem nam hij (gewoon Android, Android TV is niet), de noodzaak om een ​​computer muis te gebruiken, en de TV infrarood afstandsbediening die moeten "streven".

Ik zou dit overleven, ik zou de afstandsbediening naar de IR-diode in de TV-box kunnen bedienen, als het niet om deze onderontwikkelde gebruikersinterface zou gaan. De helft van de applicatie moet met de cursor worden bediend (u kunt bijvoorbeeld aan de linkerkant zien hoe ik een screenshot nam). Oké, we vermoeien de cursor, raken de knop en wat? Het werkt nog steeds niet, omdat bij sommige knoppen alleen de linkerkant werkt, de rechter is inactief.

Tanix TX5 Max

Sinds ik eigenaar ben van de Xiaomi Mi Tv Box, beschouwde ik het tv-toestel als een zeer goede toevoeging ... en toen kwam ik een tv-doos van Tanix tegen.


Tanix TV Box heeft een vooraf geïnstalleerde straat overlay Alice UX systeem dat de Play Store bevat, Netflix, YouTube, Kodi (pre-geladen met additieven), het lijkt allemaal cool. Ik start vanuit de Play Store om deze te gebruiken met de afstandsbediening die bij de set is geleverd, schakel over naar de cursormodus, je kunt niet schakelen tussen "tiles". De situatie is precies hetzelfde met de Netflix-toepassing, het gebruik ervan met de cursor (met de afstandsbediening) is verdomd comfortabel! En het gebruik van de muis is bovendien naar mijn mening een misverstand voor tv's.

Kodi was cool als er geen Netflix was


Het Kodi-beheer werkt erg goed, alle opdrachten springen goed van de "tegel naar de tegel", je hoeft de muis niet te gebruiken. Het probleem ligt hier ergens anders, de toevoegingen die in de Kodi-applicatie zijn geüpload met de filmbibliotheek, series en voetbalwedstrijden in het idee zelf zijn cool ... als ze werken. Ik heb het lang geleden genezen toen Netflix Polen binnenkwam. Kodi verknoeit te vaak. Films zijn, maar je kunt ze niet bekijken. Soms laden ze, soms niet. Ik betaal absoluut de voorkeur om een ​​film te kijken in Netflix dan om tijd te verspillen met het proberen Kodi te runnen.

Tanix TX5 Max
Voetbal replays plug-in met matches

De Football replays-plugin is leuk, ik heb niet eens gezien dat het bestaat. In zijn database heeft streaming games van alle meest populaire competities in de wereld. De opnames zijn afkomstig van Footballfullmatch.com. Helaas is het net als alle inhoud op Kodi, het is geweldig als het werkt. Meestal wanneer je het wilt bekijken, werkt het gewoon niet.

Een goede aanvulling op uw tv zonder Smart TV is alleen TV Box met Android TV!


Dat is waarom ik Xiaomi Mi Box TV altijd zal aanbevelen. Het gebruiken is puur plezier. Netflix, YouTube, het verzenden van foto's en video's vanaf de telefoon is alles wat je nodig hebt. Ik ben geamuseerd door mensen die een webbrowser willen openen op een tv, waarom ... Dit apparaat is hier niet voor, het is apparatuur voor video-consumptie!

Zie ook
cleanfly

Is het waard om Tv Box Tanix TX5 MAX te kopen? Nee. Naar mijn mening is het alleen geschikt voor een kleine groep mensen die een "open systeem" nodig hebben.

Op dit moment overweeg ik niet alleen het product van Tanix, maar de overgrote meerderheid van tv-boxen die geen Android TV hebben. Voor gewone mensen is de enige juiste keuze apparatuur met een systeem aangepast voor tv, niet een systeem van een smartphone.

Ik sla technische problemen over, in technische producten gaat de technische specificatie naar de achtergrond. De belangrijkste functies zijn Wi-Fi werken in 2,4 GHz en 5 GHz en afstandsbediening, helaas infrarood.

Ik ontving de testapparatuur van de winkel Gearbest.comliever, ze zullen niet tevreden zijn met mijn mening, wel ... het is moeilijk.

Scroll To Top