Nu lezen
Het opladen van Mi 9 draadloos tegen Mi 8 bedraad. Welke bereikt 100% sneller?

Het Xiaomi-vlaggenschip van dit jaar, het Mi 9-model, is 's werelds eerste smartphone die draadloos kan worden opgeladen met stroom tot 20W. Dit is echt een indrukwekkend resultaat, kijk maar naar het vlaggenschip van het afgelopen jaar, Xiaomi Mi 8, die opgestart werd (USB type C) bood alleen de kracht van 18W.

Om echt naar de resultaten te kijken, moet rekening worden gehouden met de batterijcapaciteit van beide smartphones. In deze kwestie heeft de Mi 8 de hoogste 100 mAh, 3400 mAh in Mi 8 versus 3300 mAh in Mi 9.

De video laat zien hoeveel Xiaomi een jaar lang inductieladen heeft ontwikkeld. Dit jaar zal er een doorbraak zijn in bedraad opladen, omdat Xiaomi het opladen met stroom tot 100W mogelijk zal maken. Dankzij dat kan een smartphone met een capaciteit tot 4000 mAh in slechts 17 minuten worden opgeladen. De nieuwe lading krijgt een naam Superkrachtige turbo en het is al in de film gepresenteerd.

Waar te koop 20W inductie-oplader

Als je de 9 Mi 20W wilt opladen, moet je een speciale oplader kopen. De versie is beschikbaar op biurko en naar auto, beide zijn net zo sterk en laden de batterij in Mi 9 net zo snel op.

Scroll To Top