Nu lezen
Windows 10 in het Pools installeren op Xiaomi Notebook Air / Pro + -drivers.

Windows in het Pools op xiaomi-laptops

Xiaomi-laptops zijn een goed alternatief voor verschillende "plastic" Acer, Lenovo en anderen. Het nadeel van de laptops met het Mi-logo is het Chinese besturingssysteem, maar u kunt eenvoudig de "bruikbare" versie installeren, met andere woorden, in het Pools.

Wat heb je nodig?

 • Pendrive minstens 8GB

De hele myk is dat je een geïndexeerde pendrive moet maken.

Theoretisch zou het hele ding in staat moeten zijn om het te doen via een speciale Windows-applicatie om een ​​pendrive-boot te maken, maar in het geval van Microsoft zou het te gemakkelijk zijn. Ik probeerde dit 10x te doen, elke keer dat ik een fout kreeg, moet je eerst de pendrive in de terminal als opstartbaar configureren.

Plaats de pendrive in de USB-poort van de laptop en klik op de Windows-toets op het toetsenbord. Typ vervolgens: cmd

xiaomi-laptopvensters in het Engels

Voer in het nieuw geopende venster: diskpart in

xiaomi-laptopvensters in het Engels

Het volgende venster wordt geopend. Waarin we binnenkomen: list disk

xiaomi-laptopvensters in het Engels

De terminal geeft een lijst met gegevensdragers weer die op de computer zijn aangesloten. Na de hoeveelheid geheugen kunt u zien welke geheugenstick uit de tijd is. In mijn geval is het een schijf met het 1-nummer, om dit station te selecteren, voert u de opdracht in: selecteer schijf 1

xiaomi-laptopvensters in het Engels

xiaomi-laptopvensters in het Engels

Schijf nummer één is geselecteerd. Nu moeten we de volgende commando's invoeren en elke keer bevestigen met de server:

schoon
create partition primaire
actief
formaat fs = fat32 snel
toewijzen

Installatie van Windows 10 in het Pools op Xiaomi Notebook

Installatie van Windows 10 in het Pools op Xiaomi Notebook

Installatie van Windows 10 in het Pools op Xiaomi Notebook

Installatie van Windows 10 in het Pools op Xiaomi Notebook

XIAOMI-lucht in het Pools

XIAOMI-lucht in het Pools

xiaomi pro in pools

Er is een kant-en-klare pendrive gemaakt.

Teaz kan gaan naar de stap van waaruit we theoretisch zouden kunnen beginnen, maar de fouten van Microsoft waarover ik aan het begin van de inzending schreef, betekenden dat mijn pogingen altijd in een mislukking eindigden.

We downloaden de Microsoft-tool "Windows 10 USB-tool" voor dit doel naar de site Microsoft.

Volg daarna de pijlen in de onderstaande afbeeldingen.

xiaomi pro in pools

xiaomi pro in pools

windows pl xiaomi

windows pl xiaomiwindows pl xiaomiwindows pl xiaomi

De applicatie downloadt Windows 10 en kopieert het op een pendrive, het duurt ongeveer 10 minuten.

En het is aan! We hebben al een systeem op een pendrive, je kunt het installeren. Start de computer opnieuw op en druk meerdere keren op de F2 op het toetsenbord om het BIOS te starten.

xiaomi bios

Ga aan de linkerkant naar het tabblad Opstarten, controleer of de USB Boot-optie is ingeschakeld en ga anders naar de modus Ingeschakeld. Klik vervolgens op de opstartapparatenorder.

xiaomi bios

Klik op de pendrive aan de rechterkant en sleep om boven de schijf te zijn, we keuren "ja" goed.

xiaomi biosxiaomi bios

De laatste stap is om in de rechter benedenhoek op "Save and Exite" te drukken of op F10 te drukken. We bevestigen de wijzigingen en de computer zal opnieuw opstarten.

xiaomi biosxiaomi PolenWindows-installatieprogramma wordt gestart, waarin alles wordt weergegeven in de taal waarin we hebben gekozen bij het maken van een opstartbare pendrive. Naar mijn mening, met de rest, zal iedereen het redden.

Na correcte installatie van het systeem zullen sommige stuurprogramma's ontbreken.

drivers:

Als je problemen tegenkomt, schrijf me dan door tjilpen of Facebook, ik zal snel terugschrijven.

15 reacties
 • Hoe is de gebruikservaring vergeleken met een MacBook? Ga je veranderen of terugkomen? Ik was erg enthousiast over dit model en op zwarte vrijdag kon je het onder 3 krijgen. Bovendien feliciteert hij de site. Voor mij hoe hij het vond. Ik ben ook een fan van: D

  • Sinds kort werk ik altijd thuis, ik gebruik liever xiaomi 15. Het is echter een beetje zwaar om ergens mee naar toe te nemen 😀 Ik ben meer tevreden dan met xiaomi air 13.

 • Verandert dit venster van CH naar PL?
  En hoe zit het met de stuurprogramma's, je moet ze afzonderlijk scheiden om win10 te winnen. Ik denk niet dat je een Chinese nodig hebt?

 • En wat is de kwestie van het legaliseren van deze taalversie? De sleutel is immers alleen voor de Chinese versie en elke andere taal heeft een afzonderlijke sleutel.

 • Hallo,
  Heb je een idee of er een kans is om de Office-sleutel te herstellen? Het punt is dat ik na ontvangst van de laptop een indeling heb gemaakt en de Poolse 10-vensters heb geïnstalleerd. Het systeem is actief, dus alles is geweldig, maar ik ben de dood van Officie 2016 vergeten. misschien ben ik het niet vergeten, maar ik dacht dat het zichzelf als vensters zou activeren. Ergens las ik dat je in de Chinese weduwnaar het moest uitvoeren en bovenaan de sleutel moest staan, omdat het nu te laat kan zijn. Ik zal alleen toevoegen dat ik de herstelschijf niet heb geformatteerd. Ik gebruikte verschillende programma's om de sleutel te vinden, maar alleen vensters gevonden.

 • Het is niet nodig om een ​​nieuw systeem te kopen, installeer gewoon de 10 windows Home-versies en elegant vanaf de activeringspassen van de machine. Wat betreft Offica 2016, ik heb ergens een fout gemaakt zoals de sleutel die ik heb weten te bemachtigen, maar blijkbaar heb ik ergens iets weggelaten omdat ik niet bij het account was opgeteld. Ik heb een sleutel, maar als ik deze probeer te activeren, denk ik dat het een sleutel is voor een andere regio en niet kan worden geactiveerd.

 • Dus wat is de waarheid? Moet u een licentie kopen voor Windows Polish Home of niet?
  Het kost 5 immers niet alleen met 500 zeker.
  Twee verschillende mensen verstrekken tegenstrijdige informatie

 • Als u een andere versie dan Windows 10 Home installeert, moet u een nieuwe sleutel voor het systeem kopen, als u bij de Home-versie blijft, is dat niet nodig. De sleutel tot de widget is immers toegewezen aan de computer in een biosie of ergens in het geheugen, dus als zodanig moeten we de versie.
  Ik heb 2 enkele maanden geleden geïnstalleerd en het was gemakkelijk. Ik downloadde zoals in de 10 Home 64bit-vensterbeschrijving, ik maakte een pendriva, enz., Ik gaf geen code bij de installatie, alleen na het vuren gaf ik activering in het Pools en na een tijdje werd het geactiveerd zonder onnodige combinaties, linkertoetsen of programma's. Ik heb de stuurprogrammapakketten gedownload van de website van de fabrikant van de collega in de gids, ik heb deze geïnstalleerd en dat is alles, het is leuk.
  Ik weet niet hoe ik anderen moet gebruiken, maar het werkt op de originele sleutel die in een handomdraai is meegeleverd. Trouwens, zeer goede uitrusting, alles racet en ik raad het aan xiaomi aan

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top