Nu lezen
Leuke thermometer / hygrometer van Xiaomi. Een goede aanvulling op het Smart Home-systeem

Xiaomi heeft verschillende soorten temperatuur- en vochtigheidssensoren in haar Smart Home-ecosysteem. Als u op zoek bent naar een apparaat met een display, is het product dat ik vandaag presenteer naar mijn mening het beste. Dankzij het display heeft Xiaomi elektronisch papier of e-ink-technologie toegepast. Als we naar het apparaat kijken, hebben we de indruk dat een demosticker is geplakt, niet de werkelijke meetwaarde!

eInk-temperatuur-Xiaomi

Na de doos die mij te pakken kreeg, kun je zien dat de Mi Multi-function Digital Clock een zware reis vanuit China maakte. Naast de kleine verwoesting van buitenaf, kwamen de elementen binnen zonder schade.

Samen met de thermometer / hygrometer bieden we ook: bedieningsinstructies, vervangbare CR2030-batterij (achter de einddop) en drie verschillende tips voor het monteren van het apparaat. We kunnen de thermometer ophangen aan de koelkast met de bijgeleverde magneet, hem met een voet op het bureau zetten of met een dubbelzijdig plakband op elk oppervlak plakken.

De kwaliteit van het weergegeven beeld is zeer goed, ver boven het vorige, ronde model. Behalve temperatuur en vochtigheid, kunt u een uur en een verdrietig of lachend gezicht zien. Als de vochtigheid of de temperatuur in de kamer niet geschikt is, zal het gezicht verdrietig zijn. Het temperatuurbereik is van 0 tot 60 ° C en vochtigheid van 0 tot 99%.

U kunt het apparaat verbinden met de Mi Home-toepassing en het Smart Home-systeem van Xiaomi


Laat ik beginnen met de belangrijkste aspecten van communicatie. Het apparaat communiceert via Bluetooth, om zijn potentieel volledig te benutten, moet u een BLE-gateway hebben. Voor mij is dit de loopband, plafondlamp en nachtlamp.

Als u geen BLE-poort hebt, kunt u de thermometer met de telefoon verbinden, maar de gegevens voor de Mi Home-toepassing worden niet verzonden, wat betekent dat het onmogelijk zal zijn om scènes te maken met andere slimme apparaten thuis en op afstand achterdocht.

Als dit belangrijke probleem al achter de rug is, kijk dan hoe de Mi Multi-function Digital Clock eruitziet in de Mi Home-toepassing:

Bij het maken van scènes om uit te kiezen hebben we vier opties, hetzelfde als in het geval van andere thermometers, hygrometers in het Xiaomi-ecosysteem:

  • als de temperatuur tot x daalt dan ...
  • als de temperatuur stijgt naar x dan ...
  • als de vochtigheid tot x daalt dan ...
  • als de luchtvochtigheid stijgt tot x dan ...

In de real-time toepassing kunt u ook de meetgeschiedenis controleren. Het maakt de Mi Multi-function Digital Clock tot een compleet product. Het presenteert zichzelf goed, en als u een BLE Gateway-gateway heeft, kan het met andere slimme thuisapparaten van Xiaomi werken.

Mi Multifunctionele digitale klok die ik in de winkel heb gekocht Banggood.

Mi multifunctionele digitale klok
Scroll To Top