Nu lezen
Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker
Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

Youpin heeft een nieuw product op het verkoopplatform geslagen, als u een karaoke-fan bent, zult u er gecharmeerd van zijn. Controleer de nieuwe microfoon en luidspreker. Vooral het ontwerp van de andere vind ik erg leuk. De voet is cool, de luidspreker kan onder elke hoek worden gebogen.

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

De nieuwe karaoke-set heet iK8 en wordt geproduceerd door Youle Life (Shenzhen) Technology Co., Ltd. De microfoon en luidspreker zijn een set, je kunt ze niet apart kopen. Er zijn vier kleuren om uit te kiezen: zwart, grijs, roze en rood.

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

De afmetingen van de microfoon zijn 76 mm x 150 mm, het is draadloos. De batterij wordt gevoed door een ingebouwde batterij met de 1000 mAh-capaciteit. De luidspreker is iets breder: hij meet de 110 x 132 mm zodat een grotere batterij past. De batterijcapaciteit in de luidspreker is 5200 mAh. Zowel de luidspreker als de microfoon worden opgeladen via de Micro USB-aansluiting.

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

De luidspreker is onafhankelijk en kan worden gekoppeld met elk Bluetooth-apparaat, het vermogen is 2x 7,5W. Als we er twee hebben, kun je ze combineren en een stereo maken. Ze zijn goed om naar muziek te luisteren. Verschillende luidsprekers kunnen tegelijkertijd op de microfoon worden aangesloten. De iK8 is compatibel met verschillende muziektoepassingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

Maak kennis met iK8 - microfoon en karaoke-luidspreker

De iK8-karaoke-set was geprijsd in China voor 399-yuan, $ 58.