Nu lezen
Xiaomi Huami AMAZFIT Bip - de beste smartwatch op de markt voor mij

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Ik ben een fan van lifestyle-tracking-apparaten. Ik ben benieuwd hoe mijn slaap ging, hoeveel stappen ik deed. Over onze gegevens gesproken, kan iemand van u het boek van Marc Elsberg lezen, Zero? De auteur presenteert de wereld waarin bedrijven ons betalen voor de mogelijkheid om informatie over ons leven te verzamelen. Onze activiteit volgen op uw smartphone, computer en andere moderne gadgets. Ik vraag me af of we zulke tijden zullen zien waarin we zullen "verkopen", precies doen wat nu is. Terugkerend naar slimme polsbandjes, droeg ik de eerste generatie Apple Watch voor een lange tijd. Het had twee grote nadelen, het ontbreken van Apple Pay in Polen en de noodzaak om dagelijks te betalen. Het enige waarvan ik gebruikte deze snooping uur en lees het bericht, zonder dat te bereiken voor de telefoon, is het niet te compenseren voor gebreken. Na enige tijd kwam ik het product Xiaomi tegen, de Amazfit-band A1603, de mooiere zus van de populairste smartband ter wereld, ook van Xiaomi, namelijk de Xiaomi Mi Band 2. Het maakte het volgen mogelijk van stappen die gedurende de dag werden ondernomen, bewaking van slaap en puls. De resultaten gepresenteerd in een zeer elegante manier. Al geruime tijd heb ik de armband veranderd A1603 op Xiaomi Huami AMAZFIT Bip-horloge en bleef langer bij hem.

Wygląd

Het heeft een vierkante envelop zoals Apple Watch. Xiaomi Huami AMAZFIT Bip is bedoeld voor actieve kopers en daarom heeft het, net als de standaard AW-versie, een siliconenband. Het is van goede kwaliteit, ik had geen problemen in een paar maanden. Het veroorzaakt geen irritatie op mijn huid. Het scherm beschermt het Corning Gorilla Glass van glas, werkt heel goed, ik heb geen krassen op het display.Het scherm heeft 1,28-formaat en 176 × 176-resolutie. Dit is niet een kwaliteitsproduct dat Apple maar het feit dat het zicht in de volle zon is voorbeeldig, en de batterij duurt veel langer heeft geknaagd - zeker het zal "slechter" handheld weergave-apparaat met een veel langere levensduur van de batterij. Aan de onderkant van het apparaat bevinden zich "Contacten" voor het opladen en een hartslagsensor. Zoals de meeste Smartbands is de Amazfit Bip waterdicht met IP68-certificering.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Het horloge is geladen in een speciale USB-stekker die bij het apparaat is geleverd.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Horlogebeheer

In het begin was het horloge alleen beschikbaar met een bossige Chinese interface. Gelukkig heeft de fabrikant updates uitgebracht en nu kunnen we genieten van de ogen in het Engels. Om het avontuur met Amazfit Bip te beginnen, moeten we de Mi Fit-apps downloaden.

mi fit mi fit

In de applicatie synchroniseren we de verzamelde informatie en configureren we het horloge. Ik heb veel verschillende opties om uit te kiezen, bijvoorbeeld welke applicaties meldingen moeten ontvangen, de wektijd instellen en het horloge trillen. Bepaal de locaties voor het weer. Je kunt ook je smartphone / computer ontgrendelen als je een horloge bij je hebt. Ik heb deze optie een paar minuten gebruikt en daarna uitgeschakeld, ik geef de voorkeur aan een vingerafdruklezer / gezichtsscan. Het belangrijkste voor mij is de preview van inkomende sms en alert van de Blockfolio-applicatie waarin ik het verloop van gekochte cryptocurrencies volg. Het horloge ondersteunt geen Poolse personages, maar ik heb er geen probleem mee om de gelezen inhoud te begrijpen.

Dagelijks gebruik

Ik zal beginnen met de belangrijkste, je hoeft niet elke dag te laden! Je hoeft niet eens elke twee weken op te laden, de batterij gaat een maand mee! Ervan uitgaande dat u geen GPS gebruikt, heeft u genoeg uren continu gebruik van GPS voor ongeveer 20. Het enige nadeel is het feit dat ik soms vergeet waar ik het dockingstation heb neergezet.

Zie ook

Het horloge werkt perfect als een horloge. Ik gebruikte Apple watcha, op dezelfde manier maar met veel meer aandacht. Amazfit Bip werkt "rustig op de achtergrond" en doet wat hem toebehoort, houdt mijn dag bij, houdt mijn slaap bij. Het synchroniseert het niet elke dag met de Mi Fit-app, ik doe het om de paar dagen en bekijk mijn resultaten. En de manier waarop ze worden gepresenteerd, werd al beschreven door de band Amazfit A1603Ik vind het erg leuk. Absoluut beter dan die van Apple, vergelijkingen met andere gebruikers zijn mijn mening, briljant en ik bekijk ze liever veel meer dan de "droge nummers" van stappen.

Op de wacht, kunnen we het weer zien dat zal zijn, het alarm starten, aftellen en hier is een grote minpunt voor mij. Als we het aftellen starten, kunnen we niet minimaliseren naar het beginscherm, de afteltijd moet altijd worden weergegeven. Er is ook een optie voor hardlopers, fietsers en wandelaars. Het horloge heeft GPS en kan de training volgen, waarbij de snelheid, afstand, hartslag, lengte en verbrande calorieën worden weergegeven. Ik hoop dat in de Xiaomi-update de optie voor het opnemen van krachttraining zal worden toegevoegd.

Nadelen?

Eén, geen NFC en dus Android Pay-betalingen. Als dat zo was, zou hij voor mij het perfecte slimme horloge voor dit moment zijn.

Sommering

Ik ben erg tevreden over hem. Xiaomi Amazfit Bip, je kunt kopen voor minder dan $ 60. Als je denkt dat je niet nodig om de inhoud van de SMS-melding en kunt u een polsbandje kopen Mi Band 2 of Amazfit A1603 bieden dezelfde opties voor het verzamelen van gegevens over slaap en stappen, zoals een horloge, ook dezelfde informatie te presenteren zij, maar niet over een GPS-navigator.

Scroll To Top