Nu lezen
Xiaomi Mijia Hé, wat is de toekomst met Mi Band?

Xiaomi heeft vandaag een verrassend product gepresenteerd. Slechts een paar maanden na de release van de nieuwste versie van de populairste smart tracker in de wereld van Mi Band, sloeg Xiaomi Mijia Hey het Xiaomi financieringsplatform. Het nieuwe product lijkt aan Mi Banda 3, maar heeft één belangrijk verschil, een kleurenscherm. Zal er een nieuwe koning op de markt komen? Ik begrijp het beleid van Xiaomi niet, het nieuwe product zal uiteindelijk toch concurreren met Mi Band 3. Xiaomi zou Mi Band 3S in twee maanden kunnen presenteren, dan zou het een natuurlijke ommekeer zijn.

Xiaomi Mijia Hé, wat is de toekomst met Mi Band?

Toen ik de verschijning van de nieuwe band noemde, lijkt het op de band Mi Band 3. Het display is 0,95 AMOLED inch scherm met 240 x 120p resolutie. De grootste verandering is het kleurenscherm, de band kan onder elkaar worden gepersonaliseerd door de juiste achtergrond te kiezen. Het hele menu in kleur ziet er veel beter uit, het weer, alles oogt esthetischer. Het heeft dezelfde luchtdichtheid als de Mi Band 3, je kunt naar een diepte van 50-meters duiken. Op dit moment is er geen informatie of de nieuwe hoofdband compatibel is met Mi Fit of met Mi Home.

Xiaomi Mijia Hé

Wat kan de blindband doen? Vrijwel hetzelfde als Mi Band 3. De student kan fysieke activiteit controleren, aantal stappen dat gedurende de dag wordt genomen, afgelegde afstand, verbrande calorieën. Op een eenvoudige en snelle manier kunt u de weersvoorspelling voor de komende dagen bekijken of de inhoud lezen van de sms die net op uw smartphone is gearriveerd. Slaapmonitoring wordt ook niet gemist. De achterkant heeft dezelfde hartslagsensor als in de Mi Band 3 en heeft ook een NFC-module. Helaas zal het alleen nuttig zijn voor de mensen in China.

Xiaomi Mijia Hé

Het is goed dat Xiaomi eindelijk heeft besloten om de oplaadmethode te wijzigen en dat je de elektronica niet uit de polsband hoeft te trekken. Plaats gewoon het dockingstation aan de achterkant van de armband.

Xiaomi Mijia Hé

Zie ook

Prijs Xiaomi Mijia Hey is 229 yuan, $ 33. Het product zal zeker een hit blijken te zijn want op het crowdfundingplatform bereikte het al 692% van het benodigde bedrag. Verzending naar klanten die het product op het financieringsplatform hebben gekocht, start in september 20. Binnenkort zal er voorverkoop zijn in sommige winkels die import naar Europa aanbieden, haring Zondagsposten met nieuwe items om te kopen.


Update

Xiaomi Mijia Hé is al beschikbaar in de winkel Gearbest.com, volgens de informatie op de site, verzonden in minder dan een week.

Scroll To Top