Nu lezen
Xiaomi A2 kan in juli debuut maken

25lipca Xiaomi heeft een grote conferentie in Spanje aangekondigd. Hoogstwaarschijnlijk zal de tweede generatie van de smartphone worden gepresenteerd met het Mi-logo dat een zuivere Android zal hebben. Over de opvolger van Xiaomi A1 gesproken, namelijk A2, net zoals de voorganger A1 een kopie was van Xiaomi 5X maar zonder de MIUI-overlay. Op dezelfde manier zou de nieuwe A2 ook de Xiaomi Mi 6X moeten zijn, maar dan zonder de MIUI-pad. Een foto met de Xiaomi A2 is al gelekt naar het netwerk.

Xiaomi A2 kan in juli debuut maken

Xiaomi A2 kan in juli debuut maken

Dankzij de samenwerking van Xiaomi en Google is het A 1-model een van de best verkochte Xiaomi-smartphones dankzij de wereldwijde beschikbaarheid van het model. Zonder enige regionale beperkingen. De Xiaomi Mi 6X heeft een 6-scherm in 18-indeling: 9 en 2160 x XUMUM pixelresolutie. De Snapdragon 1080-processor is verantwoordelijk voor de rekenkracht. Er zijn drie modellen om uit te kiezen met verschillende capacitieve varianten: 660 / 4GB, 32 / 4gB en 64 / 6GB.

Als Xiaomi besluit om 6X te kopiëren, zal de prijs van A2 vorig jaar iets hoger zijn in vergelijking met A1. Wie van plan was om A1 te kopen, suggereert dat het zou moeten stoppen. Hij zal een nieuw model kunnen kopen met een veel betere camera, of een goedkopere telefoon die hij al heeft gevonden.

Scroll To Top