Nu lezen
CEO Xiaomi presenteert hoe de batterij in de Mi 8 werkt

batterij in de Mi 8

Xiaomi Mi 8 wekt grote belangstelling bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe telefoon van de bovenste plank. Het bedrijf breidt zich uit naar andere markten, heeft onlangs een uitbreiding in Italië gelanceerd door een officieel filiaal te openen. De meeste producten worden alleen op de Chinese markt verkocht, maar de merkbekendheid neemt toe dankzij tevreden klanten. Wie heeft zichzelf overtuigd van de kwaliteit van de aangeboden producten en wil er meer van. Wat betreft de prestaties van het nieuwe vlaggenschip Xiaomi Mi 8 mensen zullen ongetwijfeld op het hoogste niveau zijn. Dit wordt geleverd door de processor Snapdragon 845, die 300 duizend overtroffen in Antutu. Er zijn zeker meer angsten batterij capaciteit dat is alleen ongeveer 50mAh groter dan het vlaggenschip van vorig jaar Mi 6 en is 3400 mAh. De naakte cijfers zijn niet alles, het is goed op het voorbeeld van camera's en Mpx, het aspect van batterijbeheer is belangrijker. Lei Jun besloot om fans te schrijven via de Chinese sociale netwerksite zoals deze is met deze batterij.

Batterij in de Mi 8

[su_quote cite=”CEO Xiaomi, Lei Jun”]Żywotność baterii w Mi 8 jest bardzo dobra, każdej nocy, kiedy ją ładuję, mam do dyspozycji 30% – 40%. Testowałem baterię telefonu bez przerwy, żeby zobaczyć, jak długo to trwa. Mój telefon komórkowy ma teraz pozostałe 18%.Szacuje się, że nadal można go używać przez 3 godziny. Był już używany przez 1 dzień i 11 godzin. [/su_quote]

batterij in de Mi 8

Om uw woorden geloofwaardig te houden. Hij voegde twee foto's toe aan de invoer die het batterijverbruik toont. Een van de gebruikers van de website heeft een interessant antwoord toegevoegd aan de president van Xiaomi "Je werkt 18 uur per dag "Voor wat hij het grootste aantal" likes "ontving. Ik denk dat de baas van Xiaomi niet te veel video's op YouTube bekijkt, hij speelt niets. Dat is de reden waarom de resultaten van de meerderheid van de jonge generatie slechter zullen zijn en zeker niet de volgende dag 30% zullen zijn.

De levensduur van de batterij van het apparaat is het grootste probleem van moderne smartphones. Er is geen openbaar beschikbare technologie waarmee u een batterij met een grotere capaciteit kunt maken met de huidige afmetingen. Om dit te compenseren, introduceren de fabrikanten het snelst mogelijke laadproces en is Mi 8 geïmplementeerd Snel opladen 4.0 +.

De eerste recensies van het nieuwe vlaggenschip verschijnen al op internet. In termen van leegraken van de batterij, werd een continue video-afspeeltest uitgevoerd. De onbetwistbare winnaar was Xiaomi Mi Max 2 die 26-uren en 24-minuten bereikte. Mi 8 behaalde 16-uren en vier minuten. Ter vergelijking, een andere top-smartphone, de Mi Mix 2s-niet-gerangschikte klok behaalde een resultaat van drie uur slechter, 13-uren en 4-minuten.

batterij in de Mi 8

Scroll To Top