Nu lezen
Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie 2 - Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie zal smog bestrijden.

xiaomi luchtreiniger

Denkt u dat luchtvervuiling vooral in China een probleem is? Afgelopen zondag, 8 januari 2017, was Warschau de meest vervuilde stad ter wereld. Vooruitlopend op Shanghai, Beijing en andere steden waar mensen maskers dragen. Controleer hoe de lucht in uw omgeving eruit ziet met de toepassing, de persoon die het iOS-systeem gebruikt, stelt voor Luchtkwaliteit in Polen. De situatie in mijn omgeving ziet er erg slecht uit. De lucht buiten verbetert niet, maar de lucht in uw appartement is zo. Ik besloot te investeren in mijn gezondheid en mijn geliefden, ik kocht een luchtreiniger van Xiaomi.

xiaomi luchtreiniger

xiaomi luchtreiniger

Het is duidelijk dat het stof het hoogst is in de avond wanneer mensen hun huizen verwarmen. De PM 2,5-standaard is 25, de sensor geeft meer aan dan 110. Ventilatie van huizen voor het slapen gaan en avondwandelingen naar gezondheid hebben weinig te maken met gezondheid.

Ik heb verklaard dat er geen reden is om te verwachten dat de Poolse minister het probleem zou opmerken en op eigen houtje zou gaan werken. Ik besloot om te kopen Xiaomi Luchtreiniger 2 luchtreiniger. Dit is de tweede generatie van het apparaat van de Chinese fabrikant. In de tweede versie is de luchtreiniger opnieuw ontworpen. Dankzij dit is het met 20cm kleiner geworden en efficiënter, ondanks het verwijderen van één ventilator.

Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie 2 is goed beschermd met piepschuim voor transport. In de set krijgen we:

  • Xiaomi Luchtreiniger 2 luchtreiniger
  • filter
  • Stroomkabel met een Chinese stekker
  • Gebruikershandleiding in het Chinees

Budowa

Dit is verreweg de mooiste luchtreiniger die ik ooit heb gezien. De behuizing is volledig gemaakt van plastic. Alle elementen zijn goed gevouwen, niets kraakt. Naast de grijze bovenkant van het apparaat is het wit. De gaten aan alle vier de zijden van het apparaat worden gebruikt om lucht aan te zuigen. Het is uitgerust met slechts twee knoppen en twee LED's. De onderste diode geeft de huidige luchtvervuiling weer. Groen -> oranje -> rood. De bovenste LED geeft aan welk programma momenteel is geselecteerd, automatisch, nacht of favoriet. Naast de knop om het programma te wijzigen, is de andere kant van de behuizing de tweede. Het wordt gebruikt om de diodekracht in te stellen. Sterk licht, zwak of volledig gedoofd. Als u de knop langer ingedrukt houdt, wordt de filtertijd op nul teruggesteld.

Er zit een stofsensor onder de knop, de fabrikant beveelt aan om eenmaal per zes maanden met een wattenstaafje te reinigen. Hieronder is het filter. De uitwisseling duurt 10 seconden, trek gewoon naar jezelf voor een speciale reeks en plaats op dezelfde plaats een nieuwe. Het netsnoer is helaas met een Chinese stekker, ik raad aan het te gebruiken adapters met aarding of een meer drastische methode, als je een luchtverfrisser rechtstreeks in China hebt gekocht, dan raad ik aan de stekker te verwijderen en een Europese te maken. Eerder zal niemand vanwege de omvang het apparaat terugsturen voor garanties naar het Middenrijk.

toepassing

Om te gebruiken met Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie 2, een applicatie van Xiaomi - Mi Home is nodig. Komt voor in zowel de App Store als Google Play, in beide gevallen heeft het precies dezelfde functionaliteit.

Luchtreiniger 2-toepassing

Na het starten van de applicatie tonen onze ogen de luchtkwaliteit in de kamer, uitgedrukt in PM2,5 en het filterverbruik uitgedrukt in procenten.

PM2,5 - atmosferische aerosolen (gesuspendeerd stof) met een diameter niet groter dan 2,5 μm, hetgeen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie de schadelijkste is voor de gezondheid van de mens door andere luchtverontreinigende stoffen.

Er zijn onderaan vier knoppen:

Vermogen - de reiniger aan / uit schakelen.

Auto - het apparaat werkt in de automatische modus, het past zich constant aan de luchtkwaliteit aan, wanneer het 100 overschrijdt, gaat de oranje LED op het apparaat branden.

Nacht - verlaagt de snelheid om uw slaap niet te storen. Ik hoor meer van de tikkende klok in de volgende kamer dan de luchtreiniger. mi home app-instellingen

De laatste modus is Handmatig. Als u de knop een seconde ingedrukt houdt, verschijnt de schuifregelaar. We kunnen het in elke positie plaatsen, passend bij de grootte van onze kamer. Na het bevestigen van de selectie, zal elke druk op de Manual-knop of het selecteren van de knop op de behuizing het gedefinieerde programma activeren.

Ik heb de luchtreiniger ingesteld gedurende de dag in de Auto-modus, meestal heb ik thuis + - 25 PM2,5. Ik heb de test uitgevoerd, het apparaat bevindt zich in mijn slaapkamer, ik heb de deur gesloten voordat ik ging slapen en schakelde over naar de slaapstand. Toen ik wakker werd, keek ik naar de telefoon en zag alleen 8 PM2,5! Ik opende de deur, ging naar de keuken, at ontbijt en controleerde opnieuw en het was 30 PM2,5. Sindsdien sluiten we de deur altijd tijdens het slapen.

lucht xiaomi

Als u uw vinger omhoog beweegt, krijgen we extra informatie over de temperatuur in onze kamer, het niveau van luchtvochtigheid en luchtconditie, de algemene luchtkwaliteit en het aantal dagen dat het filter door een nieuwe vervangen moet worden. Xiaomi raadt aan het filter elke 145-dagen te vervangen.

Het filter kan in twee versies worden gekocht:

Zie ook
mihome xiaomi temperatuur

Blauwe versie EPA-filter (economisch) - 36 $

Groene HEPA-filterversie (verbeterd) - 52 $

Ik heb prijzen van Chinese winkels gegeven, ik raad aan ze te gebruiken bij het kopen CashBack.

Het apparaat kunnen we natuurlijk koppelen aan andere dingen van Xiaomi in de MiHome-applicatie. Een venstersensor om uit te schakelen wanneer het venster wordt geopend. Stuur een melding naar de telefoon wanneer we een hoge mate van vervuiling bereiken. Luchtzuiveringsinstallatie 2 werkt volgens de Wi-Fi-standaard zodat we het overal ter wereld kunnen bedienen, als we maar toegang tot internet hebben.

Xiaomi luchtreiniger

Xiaomi luchtreiniger

Xiaomi luchtreiniger

Vertaling bij het maken van scènes via Mi-starttoepassingen. Stel in de eerste (Voorwaarden) in aan welke voorwaarde moet worden voldaan om de actie uit te voeren die is ingesteld in de tweede optie (Scène uitvoeren). Als u wilt koppelen met andere apparaten, controleert u de beoordelingen van andere apparaten.

Sommering

Als allergie beveel ik Xiaomi luchtreiniger 2 ten zeerste aan, dankzij het gebruik van het HEPA-filter voelt het beter. Het apparaat is zeer efficiënt en kan worden schoongemaakt via 300m3 / h. De kosten van het apparaat van andere fabrikanten met vergelijkbare prestaties zijn meer dan 2 duizend, met ontwerp zeker slechter. Het ontbreken van Wi-Fi-communicatie en niet te vergeten, hebben soms ook Bluetooth met een kort bereik. Het is een enorm voordeel voor mij dat het probleem met sigarettenrook is verdwenen. Mensen stoppen met roken met mij na het opmerken van de luchtkwaliteit na hun "pijp", misschien dankzij mij en Xiaomi hoewel één persoon verslaafd zal zijn. 😉 Als je niet de beste kok bent, werkt het ook heel goed als je iets verbrandt, het elimineert heel veel snelle geur. Houd er echter rekening mee dat het geen opfriscursus of luchtbevochtiger is. Het verspreidt geen aangename geur, ik werk alleen constant voor de gezondheid. Ik raad het zeker aan, voor nu is de Xiaomi-luchtreiniger mijn favoriete apparatuur van een Chinese fabrikant. Ik ben van plan nog eentje te kopen in een ander deel van het appartement.

Xiaomi luchtzuiveringsinstallatie 2 Ik kocht in de winkel Lightinthebox.com, kosten 147,99 USD + verzending per koerier en BTW-verzekering 56.71USD. Daarnaast heb ik geprofiteerd van cashNacka 10% bij Lightintebox.com. De totale kosten van de 204,7USD-10 luchtreiniger% cashback = 184,23 USD. In Polen is het pakket aangekomen bij de douane, te betalen door de 315 PLN-koerier. Ik heb me aangemeld bij de winkel, tijdens 3-dagen ontving ik een teruggave van extra kosten voor mijn account.


-update 8.03.2017

Op de Lightinthebox.com-website is de prijs sterk gestegen, vandaar dat deze een alternatieve winkelkooplink toevoegt Gearbest.comIk stel voor dat u Priority Line-verzending kiest, de apparatuur wordt eerst naar Frankrijk gestuurd, waar deze naar ons wordt verzonden. Ik ontvang een DPD-koerier, ik heb Priority Line een paar keer besteld en het lukte me om telkens te voorkomen dat ik btw moest betalen.

Scroll To Top