Nu lezen
Xiaomi Mi 6X - de officiële première van 25 in april

Xiaomi Mi 6X

Dit is de officiële informatie van Xiaomi, de nieuwe versie van de smartphone Mi 5X / A1 wordt op april XUMM uitgebracht. De 25X-versie was bedoeld voor de Chinese markt en A5 was de eerste Xiaomi-telefoon met een zuivere Android, zonder de originele Xiaomi MIUI-overlay. De telefoon bleek een absolute hit te zijn en het is moeilijk om iets beters te kopen voor minder dan PLN 10,00. De look is gekopieerd van de iPhone 1Plus, dus het zag er ook geweldig uit. De nieuwe versie, Mi 1000X, werd aangekondigd door de CEO van Xiaomi, Lei Jun. De première vindt plaats op de Wuhan University in China. Een jaar na de release van 7X besloot de Chinese gigant om een ​​nieuwe versie uit te brengen, of het nu een nieuwe smartphone was of slechts kleine wijzigingen?

Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X

5,99cala-diagonaalscherm en Full HD + 2160 x XUMUM pixelresolutie, net als alle nieuwe producten, bevinden zich in de 1080: 18-verhouding om multimedia-inhoud beter te consumeren. Het hart van de smartphone zal de Snapdragon 9- of 660-processor zijn. Er zijn verschillende varianten van het interne geheugen beschikbaar. De arme edyszyn heeft 626GB RAM en 4GB intern geheugen, een beetje meer rijkdom zal 32GB RAM en 6GB intern geheugen kunnen betalen. De versie voor Lord Kruszwil is 64 GB RAM en 6 intern geheugen.

Zoals ik schreef, leek Mi 5x op iPhones Plus, vanwege de dubbele camera horizontaal op de achterkant van het apparaat. De nieuwe versie was ook geïnspireerd door een smartphone van Cupertino, maar ze gingen een stap verder en downloadden de iPhone X, de camera werd horizontaal boven elkaar geplaatst. De resolutie van de achterlenzen is 12MPX en 20MPX. De camera aan de voorkant werd geleverd door Sony en heeft ook de 20 MPX. Dezelfde lenzen worden geprezen door Mi Mix 2s op papier, als ze hetzelfde zijn, zal de Mi 6x de best uitziende telefoon zijn met betrekking tot prijs / kwaliteit.

De batterij heeft een 2910 mAh-capaciteit en ondersteunt snel opladen via de USB-C-poort. Net als zijn voorganger zal Mi 6x ook een metalen behuizing en een vingerafdruklezer op de achterkant van het apparaat hebben. Als iemand overweegt om de Xiaomi MI A1 / 5x te kopen, raad ik aan dat hij zich onthoudt en wacht op 6X.

Xiaomi Mi 6X

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top