Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Twee dagen geleden schreef ik hoe je Engels kunt uploaden voor Xiaomi Mi Band 3. Het uploaden van de Poolse taal ziet er precies hetzelfde uit, u hoeft alleen een andere versie van de Mi Fit-app te uploaden. Hier zal ik in het kort het hele verloop van de installatie beschrijven, als iets niet duidelijk voor u is, keer terug naar de invoer twee dagen geleden.

Xiaomi Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Mi Band 3

U hebt een Android-telefoon nodig. Verwijder de Mi Fit-app uit de Google Play Store en installeer via de onderstaande link

Start de nieuw geïnstalleerde applicatie, log in op uw Xiaomi-account en combineer met de Mi Band 3-polsband. De hoofdband wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwe versie van de software en begint opnieuw met de interface in het Pools.

Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Zie ook
Revolut

De interface is bijna volledig in het Pools, het enige gebrek is de beschrijving van het weer onder de temperatuur. Het is in de vorm van vraagtekens, maar het zal binnenkort beter zijn. Nu moet je de installatie van de Poolse versie "voltooien", de Mi Band 3-band loskoppelen van de Mi Fit-toepassing en de applicatie van de telefoon verwijderen. Je moet teruggaan naar de versie van de Google Play Store, de officiële Mi Fit-app downloaden en je armband opnieuw koppelen. De volledige interface zal in het Pools zijn en struiken die het weer beschrijven, zullen worden vervangen door Engelse equivalenten.

Mi Band 3 installatie van de Poolse taal

Belangrijke informatie voor iPhone-gebruikers. Als u de bovengenoemde vervanging van de software uitvoert en de iPhone vervolgens opnieuw koppelt met het polsbandje Poolse taal zal zijn! Alleen de weersomschrijving zal de vorm van vraagtekens hebben, maar alles is te zien aan de afbeeldingen, ook niets vreselijks.

Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com lub Banggood.com


3 juli 2018-update

Het .apk-bestand is geruild, nu het weer in het Pools is, maar Tylko wanneer de Mi Fit-versie is geïnstalleerd via de link die ik heb verstrekt. Natuurlijk, mensen die afhankelijk van het weer in het Pools kan blijven met de gewijzigde versie applicatie. Wanneer we de official uit de Play Store installeren, wordt de weerbeschrijving teruggezet in struiken of in het Engels. Voor struiken als de taal in de telefoon is ingesteld op Pools en de taal in de telefoon is ingesteld op Engels, is de weersbeschrijving in het Engels. Naast het detail met het weer is alles in het Pools.

Scroll To Top