Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

De band Xiaomi Mi Band 3 wordt alleen aangeboden met de interface in het Chinees. Vanaf september is er een internationale versie te koop. Het kan worden gebruikt met struiken op het display, maar dit heeft een negatief effect op het visuele aspect. Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling, de hele operatie is heel eenvoudig. Het duurt een minuut, maar het is mogelijk om alleen een Android-telefoon te gebruiken.

Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

Je hebt nodig:

  • telefoon met Android-systeem
  • aangepaste Mi Fit-applicatie - download hieronder

U kunt een tweede profiel op uw smartphone maken en de gewijzigde toepassing daarop installeren. Ik raad echter aan de officiële versie te verwijderen en te installeren gedownload via de link hierboven.

Tijdens de installatie vraagt ​​het systeem om toestemming om applicaties van onbekende bronnen te installeren, natuurlijk moet u dit accepteren.

Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

Na de installatie lanceren we de aangepaste Mi Fit-app en loggen in op het Xiaomi-account. Vervolgens koppelen we de Mi Band 3-band met de telefoon. Wachten op de telefoon en de band worden gevonden en bevestigd door op de knop op de Mi Band 3 te drukken.

Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

Xiaomi Mi Band 3 Engelse vertaling

Na een succesvolle koppeling wordt de bandsoftware automatisch bijgewerkt naar de Engelse versie. Wanneer het 100% bereikt, reset de Mi Band 3 zichzelf en start hij zonder Chinese struiken. Wanneer dit gebeurt, kunt u de band loskoppelen van de gewijzigde Mi Fit-toepassing en deze verwijderen. Ik raad ook aan om applicatie-installaties uit onbekende bronnen opnieuw te blokkeren. We installeren de applicatie van de officiële Play Store, we koppelen de band en we genieten van de Engelse taal. Alles is klaar, snel, gemakkelijk en aangenaam.

Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com lub Banggood.com

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top