Nu lezen
Xiaomi Roidmi F8 [uitpakken] en eerste indrukken

Roidmi F8

Zo snel als Xiaomi gepresenteerd een nieuwe stofzuiger Roidmi F8 Ik schreef dat ik het zeker zal kopen. In het begin was de prijs hoger dan 400 $, dankzij de "nieuwe belasting". Ik besloot een tijdje te wachten totdat er plotseling een bevredigend aanbod op Gearbest.com was. Ik kocht, na twee weken, DHL-koerier kwam naar mijn deur met het pakket. Ik had geen extra kosten bij het ophalen van het pakket, ik koos voor Priority Line-verzending.

Xiaomi Roidmi F8

De eerste verrassing was de grootte van het pakket, ik dacht dat het groter zou zijn. De zending was ingepakt in gewone folie, de doos van de stofzuiger is sterk genoeg dat er niets is gebeurd, ondanks de vele rimpels van karton.

Xiaomi Roidmi F8 [uitpakken]

In de doos, alles op de juiste plaats geplaatst, heeft elk element zijn plaats in het geëxtrudeerde polystyreen. Zoals ik al schreef, is het risico dat er iets beschadigd raakt erg klein. Hetzelfde als bij de Xiaomi autonome stofzuigers np, Roborock.

De set die ik heb ontvangen bestaat uit 10-onderdelen, handleiding en pluggen om het dok te bevestigen. Een korte penseel in het midden is losgekoppeld van de extensie, ik vergat de twee elementen te verwijderen.

Xiaomi Roidmi F8 [uitpakken]

Ik heb een onvolledige set ontvangen

De set zou moeten bestaan ​​uit 12-onderdelen, deze informatie wordt geleverd door Gearbest Store-ondersteuning. In de set die ik heb ontvangen twee delen ontbrekenzijn gemarkeerd op de foto. Het is jammer omdat flexibele buis en korte borstel ze zullen zeker nuttig zijn, zelfs bij het schoonmaken van de auto. Hij zal contact opnemen met de Gearbest-winkel om het probleem op te lossen.

[su_box title = "Update" box_color = "# fa4b2a" radius = "20 ″] De meeste mensen hebben het bericht waarschijnlijk nog niet gelezen en hebben het al ontvangen onmiddellijke reactie van de Gearbest-winkel op de ontbrekende delen. De fout zal worden opgelost?

[/ Su_box]

Roidmi R8 geen elementen

eerste indrukken

Het is tijd om de apparatuur te starten! Het eerste "vuur" ging vuil, zand in de auto. Het is al enkele maanden niet gestofzuigd, daarom heeft de draadloze stofzuiger voor een zeer moeilijke taak gestaan. Zandresten werden stevig in de vloer gedrukt. Roidmi R8 verwijderde niet alle deeltjes, maar naar mijn mening werkte het heel goed voor een draadloze stofzuiger.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Roidmi F8-test[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Roidmi F8-test[/ su_column] [/ su_row] [su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Roidmi F8-test[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Roidmi F8-test[/ su_column] [/ su_row]

Met de stoel deed ook F8 het goed. Ik stofde de auto 4- en 11-elementen versierd op de foto hierboven. Als ik een kort penseel had met het 10-nummer, dan denk ik dat de auto dat zou zijn nog grondiger schoongemaakt. Een kleine borstel werkt op hetzelfde principe als een grote, de motor draait een cilindrische borstel die beter vuil van het oppervlak verzamelt dan het element met het 11-nummer zelf.

Roidmi F8

Alle penselen, tips zijn op een snelkoppeling gemonteerd, om los te maken, druk op de grijze, ronde knop. Bijpassende elementen zeer goed, kwaliteit van materialen ook. De bediening is heel eenvoudig aan te zetten en houd de knop even ingedrukt. Als we opnieuw op drukken, wordt het ingeschakeld turbo modus. Na het verbinden van de Roidmi F8 met een telefoon met behulp van bluetooth, kunt u een van de drie krachtige stofzuigers kiezen en de reinigingsstatistieken of filterslijtage bekijken.

Is het waard Roidmi F8 te kopen?

Absoluut ja! Naar mijn mening is de autotest een van de de moeilijkste dingen welke Roidmi F8 moet reinigen. Vuil diep in het midden gedrukt, met gemorste bloembladen erop, het is een trek. Elke dag wordt mijn huis gestofzuigd door een automatische stofzuiger van Xiaomi, Roborock. Ik had een apparaat nodig dat me zou toestaan stofzuig de trappen, ruim de verspreide bloembladen op, stofzuig de auto. Het belangrijkste voor mij om te doen de stofzuiger was draadloos. Uit de kast trekken, de kabel afwikkelen was geen optie. De stofzuiger hoort aan de muur te hangen en is altijd klaar om binnen een minuut op te ruimen.

Er is een nadeel

In 19 laat de tweede film zien dat iemand een stofzuiger uit het "dok" haalt en begint met schoonmaken. Het ziet er echt niet zo rooskleurig uit. Het dock heeft een magneet, maar het dock zelf houdt de Roidmi F8-engine niet vast, hij zou vallen. De stofzuiger moet altijd in contact zijn met de grond, hij heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk een lange buis en een tapijtuiteinde. De stofzuiger laadt ook niet draadloos, inductief. Het handvat heeft een plug die de laadbus afdekt. Je moet bloot te leggen en steek het uiteinde van de voeding. Plus, het heeft een dock speciaal groef waarin je aan het snoer.

Xiaomi Roidmi F8

Tijdens het eerste contact met Roidmi F8 vond ik, afgezien van deze kleine fout, geen tekortkomingen. Super uitrusting, geweldige prestaties. Naar mijn mening werkt Roidmi F8 heel goed bij het schoonmaken van de flat. Samen met Roborock en een dweil van Xiaomi zal het de perfecte drie-eenheid zijn. In een week, maximaal twee, hoop ik deze stelling te handhaven of omver te werpen. Volledige recensie binnenkort.

Xiaomi Roidmi F8 is momenteel een promotie in de winkel Gearbest.com voor $ 329.99 met gratis verzending.

5 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top