Nu lezen
Xiaomi-portemonnee - is dit een ziekte?

IMG_0071Xiaomi is niet alleen smartphones en elektronica, het zijn ook allerlei alledaagse producten. De portfolio van de Chinese gigant is erg lang: portefeuilles, paraplu's, kammen, bestek, pannen, jassen, softs en zelfs ondergoed en het is eigenlijk maar een klein deel van de 'lifestyle'-producten die Xiaomi verkoopt. Mijn oude portemonnee is al gebarsten, dus ik besloot om een ​​nieuwe te kopen. Waarom Xiaomi? Ik wilde een product dat echt van leer is gemaakt, en niet alleen de naam op de Allegro-veiling. Is de portefeuille ook van de hoogste kwaliteit zoals smartphones met het Mi-logo?

xiaomi portemonnee bruin

Naar wat voor soort portemonnee was ik op zoek?

De basisvoorwaarden waren dat ik wilde dat hij van echt leer werd gemaakt. Het had ten minste vier kaartsleuven en er was een registratiedocument van de auto. Ik was ook op zoek naar iets elegants en minimalistisch tegelijk. De Xiaomi-portefeuille voldeed aan deze voorwaarden. Ik wist niet zeker of een van hen een registratiekaart zou krijgen, maar ik kon hem niet controleren. Ik heb besteld, hoogstens zou ik iemand een geschenk geven, de feestdagen naderen. 🙂 Het is gemaakt van koeienhuid. Je kunt kiezen uit twee zwarte kleuren, die ook zwart in het midden is of donkerbruin, die al helder van binnen is. Ik hield helemaal niet van bruine versie, alleen zwart.

uitpakken

Xiaomi-portemonnee bereikte me in een kleine zwarte doos. In het midden bevindt zich een portfolio in elegant wit papier, zoals de merkproducten van het merk Wittchen, waarin felle duels van gladiatoren van de 21e eeuw worden gevochten in de arena die bekend staat als Lidl.

IMG_0065IMG_0067

IMG_0071

Terugkeren naar de portemonnee, de eerste indrukken na het vastgrijpen - het is zachtheid, het is gemaakt van echt leer voor echt goede kwaliteit. Tot nu toe had ik een portefeuille met Zara, deze was ook van leer, maar het gaf de indruk dat het een ander materiaal was. Met Xiaomi is het tegenovergestelde waar. Echt vee uit deze portefeuille.

IMG_0072

IMG_0073

De Xiaomi Wallet heeft geen muntzakken. Voor sommigen is dit misschien een reden om dit over te steken. Voor mij is het een plus, dankzij het is dunner. Uitstekende kwaliteit, tijd voor het belangrijkste, is er een registratiecertificaat ?!

IMG_0075xiaomi portemonnee zwart

Het past op het contactpunt, misschien kan het een paar millimeter langer zijn zodat het niet uitsteekt, maar het is prima - geen probleem dat de portefeuille vouwt. Xiaomi heeft in goed overleg met onze regering de grootte van de portefeuille ontworpen. 🙂

Sommering

Xiaomi-portemonnee naar mijn mening, een product van zeer goede kwaliteit, zoals het hoort bij Xiaomi - niet alleen het product van smartphones portafią. Het kost onder PLN 100 en is het geld waard. Als u op zoek bent naar een nieuwe portefeuille en geen muntzakken nodig hebt, neem dan niets mee. Xiaomi-fans zullen zeker blij zijn met zo'n geschenk onder de kerstboom. Ik raad u aan om te haasten omdat pakketten uit China recentelijk langzaam aankomen ...

Hij recenseert dapperen ... het is tijd om elektronica te verlaten en Kasia Tusk 🙂 te worden

Scroll To Top