Nu lezen
Yeelight presenteert een lamp die de badkamer zal verlichten, verwarmen en luchten

Youpin vond vandaag een nieuw product van het merk Yeelight, speca in de Xiaomi-portfolio van verlichting. Yeelight Smart Yuba heeft drie functies: het verlicht de badkamer, verwarmt en ventileert. Het nieuwe product bevindt zich momenteel in de crowdfunding-campagne, in slechts enkele uren verzamelde 971% van het benodigde bedrag. 13 dagen blijven tot het einde van de verzameling. Kijk wat hij kan doen.

Yeelight slimme yuba

Yeelight presenteert een lamp die de badkamer zal verlichten, verwarmen en luchten

Yeelight Smart Yuba is gewijd aan gebruik in de badkamer. Vanwege de Japanse Nidec-motor die op 1500 RPM werkt, kan de nieuwe "lamp" de temperatuur met 15 graden Celsius in slechts 3 minuten verhogen. Dit is van toepassing op kamers tot 5m2. De voorraadkracht heeft een drietrapsregeling. Als u na het baden niet van waterdamp houdt, kan het nieuwe product het snel verwijderen. In de modus Turbo Storm is de luchtdoorvoer maximaal 300 m3 / h.

Yeelight slimme yuba

Voor de eerste keer besloot Yeelight een bedieningspaneel te gebruiken dat op de muur moest worden geplaatst. Hiermee kun je alle functies van Yeelight Smart Yuba bedienen, het product is nog steeds compatibel met de smartphone en de Mi Home-toepassing. U kunt nog steeds scènes maken met andere apparaten van Xiaomi.

Yeelight slimme yuba

Als het gaat om lichtproblemen die een nieuw product genereren, hebben we weinig informatie ontvangen. De fabrikant heeft alleen geïnformeerd dat u de intensiteit en de kracht van het licht soepel kunt aanpassen. Er is geen informatie over het aanpassen van de kleurtemperatuur. Als ik naar promotionele grafische afbeeldingen kijk, is naar mijn mening alleen de kleur + -4000K beschikbaar. De kracht van de gebruikte diodes is 15W.

Yeelight slimme yuba

Yeelight Smart Yuba is geprijsd op de Chinese markt bij 599 yuan, $ 88. Verzending naar de eerste klanten start 10 maart 2019 jaar.

Yeelight slimme yuba