Nu lezen
Acton Smart Electric Skateboard

Acton Smart Electric Skateboard

Gisteren presenteerde Xiaomi een nieuwe elektrische fiets, ze bieden al scooters aan. Tijd voor iets nieuws, elektrisch skateboard. Acton Smart Electric Skateboard werd vandaag gepresenteerd op het crowdfundingplatform. Het nieuwe product heeft al 115% van de benodigde hoeveelheid bereikt.

Acton Smart Electric Skateboard

Het skateboard was gemaakt van een combinatie van twee materialen hoogwaardig aluminium en Canadees esdoornhout. De lengte is 70cm, breedte 20cm, hoogte 13,5cm en weegt 5kg. De wielen hebben 83 mm diameters voor stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden. De laadcapaciteit is 100kg, ouder op een zeer grote Chinees. Xiaomi verklaart dat het rijden op een nieuw skateboard eenvoudig is, zelfs voor beginners in deze kwestie. Zij zijn hiervoor verantwoordelijk drie beschikbare rijmodi. Beginnersmodus om vrienden te maken met het elektrische skateboard. Normale modus is geschikt voor dagelijks gebruik en tot slot voor geavanceerde modus. Het skateboard bereikt dan zijn maximale snelheid 24 km / h.

Acton Smart Electric Skateboard

De drijvende kracht is een borstelloze motor met kracht 500W. Het is een waarde van 100% groter dan vermogen gisteren besproken elektrische fiets. Het skateboard is in staat om de heuvel met een helling te overwinnen 15 graden. De batterij is geleverd door Samsung, dus het kan een heel heet, explosief product zijn. Het bereik bij een volledige lading is alleen 12km, Xiaomi wil dit compenseren door de korte laadtijd, dit is 90 minuten.

Acton Smart Electric Skateboard

Acton Smart Electric Skateboard heeft ERS energieterugwinningssysteem. Bij elke "release" van de versnelling zal het skateboard de batterijen ontladen en regenereren met behulp van een elektromagnetische rem. Net als alle producten van Xiaomi was het skateboard ook uitgerust met LED-verlichting. Het wordt bestuurd door een draadloze afstandsbediening die wordt bestuurd door twee kleine AAA-vingers. De afstandsbediening kan het laadniveau van de batterij en de momenteel geselecteerde rijmodus zien.

Acton Smart Electric Skateboard

Acculaadniveau, rijmodus, afgelegde afstand, rijtijd, snelheid, LED-verlichtingsstatus, dit alles kan worden gecontroleerd in de toepassing op uw smartphone. Het elektrische skateboard maakt via bluetooth verbinding met de telefoon.

Acton Smart Electric Skateboard

Acton Smart Electric Skateboard was geprijsd 999-yuan, $ 155. Het elektrische skateboard wordt in juli naar 31 gestuurd. Ik heb nooit een elektrisch skateboard gebruikt, ik zou het graag willen proberen.

Scroll To Top