Nu lezen
Alfawise HC-1D03 draadloze stofzuiger voor elk budget

Voor de netheid van de vloeren in mijn huis is hij verantwoordelijk Roborock autonome stofzuiger van Xiaomi werkt het geweldig. Ik heb echter een trap die ik niet zal betreden en soms zijn er situaties waarin je iets "snel" moet stofzuigen. Gemorste vlokken in de keuken of knapperige kruimels van de bank. Draadloze handstofzuigers zijn ideaal voor dergelijke taken. Ik heb draadloos Roidmi F8 monster van Xiaomi op de 1800 Pa zuigkracht, maar kost meer dan duizend zloty, en niet iedereen heeft zo'n dure apparatuur nodig. Dat is waarom ik besloot om een ​​veel goedkopere variant te testen voor minder dan PLN 500. Alfawise-product en precies het model HC-1D03 en ik kan al schrijven dat het een zeer solide optie is voor "harde oppervlakken".

Alfawise HC-1D03

Alfawise HC-1D03-product voor elk budget

Het product arriveert in een grote rechthoekige doos. Alle accessoires voor de stofzuiger worden in geschikte compartimenten geplaatst in een vorm die lijkt op een eivormig extrudaat. Daarom kwam het product zonder enige schade naar mij uit China. De set bevat alles wat je nodig hebt: een stofzuiger, pijp, tips, een wandhouder met ankerpennen en een oplader.

Alfawise HC-1D03

Gebruiksgemak

Om de stofzuiger uit de wandhouder te verwijderen, is het genoeg om voorzichtig naar boven te tillen, de beweging neemt een fractie van een seconde in beslag en we kunnen meteen beginnen met schoonmaken. De stofzuiger werkt heel goed voor het reinigen van harde vloeren, dat wil zeggen panelen en tegels. De tip is erg goed en erg wendbaar. Er is geen probleem met het efficiënt overwinnen van de benen van stoelen of andere obstakels. Een laag gewicht heeft ook invloed op het gebruikscomfort, de HC-1D03 weegt minder dan 2 kg. Vanwege het lage gewicht buiten de verdiepingen, is het ook ideaal voor het reinigen van de hogere delen van het appartement. Een klein minpuntje voor het apparaat voor het werkvolume is 83 dB.

De levensduur van de batterij is naar mijn mening voldoende voor een product om snel te werken, de batterij is voldoende voor 25-minuten van reiniging. De stofzuiger heeft slechts één werkingsmodus, dus dit is het werkelijke resultaat dat wordt bereikt. Sommige modellen hebben een langere tijd, maar dan worden de resultaten gepresenteerd op de laagste snelheid. Laden van 0 naar 100% duurt slechts drie uur. De stofzuiger is niet stabiel genoeg en als hij wordt opgeladen of niet wordt gebruikt, moet hij in een wandhouder worden gehangen of ergens door worden ondersteund.

Alfawise HC-1D03

Harde oppervlakken schoonmaken

Het is tijd om te controleren hoe een draadloze stofzuiger van Alfawise omgaat tijdens het reinigen. Ik heb een kopje tarwebloem gemorst, gedurende twee weken heb ik een keto-dieet gevolgd, dus het is tarwe. De stofzuiger heeft het goed aangepakt zoals je hieronder heel goed kunt zien. Een ander product dat ik graag kwijt wil, is havermout en Alfawise deed het ook heel goed. Ik voerde beide tests uit met slechts één doorgang: "Ik heb niet gecorrigeerd".

[Pb_one_quarter]Alfawise HC-1D03[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Alfawise HC-1D03[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Alfawise HC-1D03[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Alfawise HC-1D03[/ Pb_one_quarter]

Veranderde de lange pijp naar het korte uiteinde en trok dingen van het bureau, tafels, werkbladen. Tijdens dergelijk werk doet de stofzuiger het geweldig. In een paar seconden hebben we orde en kunnen we de stofzuiger weer aan de muur hangen en dat is alles - geen kabels, geen probleem, razendsnel.

Zachte oppervlakken reinigen

Bij een laagpolig tapijt doet de stofzuiger het goed, alleen met meer donzige en langere problemen. De zuigkracht is 7000 Pa en kan het niet aan. Ik sprenkelde rijst, ontbijtgranen en helaas moest ik er wat verzamelen. Met de vacht van dieren in tapijten met grotere haren, doet het ook niet goed. Hou jezelf niet voor de gek, voor 450 zloty kun je geen monster hebben dat overal in zit.

Evenzo met autoreiniging. Alfawise doet het goed om kruimels uit de stoelen te trekken, stof van het dashboard. Als we echter fluwelen kleden beginnen te reinigen waarin de zanddeeltjes hard worden gedrukt, zal dit enige tijd duren.

Alfawise HC-1D03
Batterij laadindicator

Sommering

Als u op zoek bent naar een draadloze stofzuiger en u wilt uw huisbudget niet verpesten of besteden boven PLN 1000 Alfawise HC-1D03 het zal een zeer solide keuze zijn. Bedenk echter dat het niet zal werken bij het reinigen van tapijten met hoge en pluizige borstelharen. Als je alleen harde vloeren hebt, hoef je niet te veel te betalen en te kiezen Alfawise HC-1D03, je bespaart wat geld.

Ik bestelde een stofzuiger uit China. Shipping Priority Line verzekerde geen BTW, maar nu is er een betere aanbieding. De Alfawise HC-1D03-stofzuiger is verkrijgbaar in het Poolse magazijn in de winkel Gearbest.com, het zal je binnen twee dagen na bestelling bereiken.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top