Nu lezen
Amazfit 2 Dynamic Core nieuwe chip in hardloopschoenen van Xiaomi

Een jaar geleden presenteerde Xiaomi sportschoenen met een intelligente chip onder de binnenzool. Ik heb schoenen getest en ze zijn elke dag perfect voor mij. Drie maanden geleden presenteerde Xiaomi een nieuwe generatie schoenen genaamd Amazfit Antilope. Ik wist dat de binnenkant van de schoen ook een chip zal zijn, maar ik wist niet of het hetzelfde zal zijn als in de vorige generatie. Nu weet ik dat de elektronica is verbeterd en de nieuwe chip Amazfit 2 Dynamic Core wordt genoemd. Geen probleem, u kunt het apart bestellen.

Amazfit 2 Dynamic Core

Amazfit 2 Dynamic Core

De nieuwe sensor met zes assen biedt een grotere nauwkeurigheid bij trackingbewaking dan bij de eerste generatie, hij is nauwkeuriger. De verzamelde gegevens worden via Bluetooth in de 4.0-versie verzonden naar de Mi Fit-app op uw smartphone. Het nieuwe model heeft ook een verwijderbare batterij, maar ik hoop dat Xiaomi een bericht met een lege batterij heeft toegevoegd. In de eerste generatie ontving ik helaas niet zo'n bericht en sommige van mijn resultaten waren verloren.

Amazfit 2 Dynamic Core

Zowel de eerste als de tweede generatie van de chip van buiten ziet er precies hetzelfde uit. Amazfit 2 Dynamic Core past op beide modellen schoenen. De chip is bedoeld voor mensen die minder wegen dan 200 kg, dat is voor bijna iedereen. Het heeft IP67, je kunt gemakkelijk rennen in de regen.

Amazfit antilope

Zie ook
MIIIW 3 muis

Te koop op AliExpress schoenen zijn al beschikbaar Xiaomi Amazfit Antilope, en de chip zelf in de nieuwe versie, Amazfit 2 Dynamic Core.

Ongelooflijke demping in nieuwe schoenen

Xiaomi heeft een geweldige schokdemping in de nieuwe Amazfit Antelope-schoenen, dankzij het nieuwe ERC-systeem. Volgens de video gemaakt door de producent, kan hij de val van eieren absorberen van enkele tientallen meters.

Scroll To Top