Nu lezen
AMAZFIT A1603 - de band die Apple Watch heeft vervangen

xiaomi amazfit a1603

Elk jaar presenteert Apple tijdens de voorjaarsconferentie van de WWDC nieuwe versies van haar besturingssystemen, waaronder iOS, macOS en watchOS. Na de conferentie maakt Apple de beta-versies van alle systemen beschikbaar voor ontwikkelaars, ik installeerde "Weddenschappen" op alle i-apparaten. Vroeger was mijn Apple Watch bestand tegen de hele dag batterij + training, maar altijd 's nachts geladen. Na het installeren van de bèta ongeveer een uur 16, ontving ik een melding om het horloge op te laden, omdat de batterij slechts 10% heeft en voor mij de training. Het horloge dagelijks opladen is acceptabel voor mij, maar opladen gedurende de dag is niet mogelijk. Gelukkig kwam een ​​nieuwe slimme Xiaomi-band mij te hulp, Amazfit A1603. Die bestand is tegen 20-dagen op de batterij en met zijn verschillende functies lijkt me op een horloge met een gebeten appel.

Budowa

xiaomi amazfit a1603

Je kojarzycie waarschijnlijk band Xiaomi MiBand 2, de meest populaire smart band in de wereld als gevolg van de lage prijs en goede kwaliteit. Dus wat is er beter reclame dan een verklaring dat Amazfit A1603 is "mooier broer" MiBanda 2 zijn? Amazfit band kon de Amerikaanse versie MiBand 2 worden genoemd. Voorkomen is verder ontwikkeld een paar maanden geleden MiBanda 2 eigendom van mij, maar zag er kaasachtige en praktisch gewoon liggen op de plank. Ik heb niet zo'n indruk op Amazfita, ik vind het leuk. Het gebruik van aluminium maakt de zijkanten van het toestel onderschrijft voor de premie categorie smart bands. Het ziet er niet uit alsof er niets waard siliconen polsbandje, Fitbit producten zoals dat is voor mij het beste bedrijf om een ​​bos van smart op het gebied van software en design te bieden, maar zijn veel duurder.

Laten we teruggaan naar de Amazpot, naar mijn mening heeft het twee nadelen in de constructie:

  • het uiteinde van de riem na het vastmaken overlapt de riem, zoals in een klassiek horloge. De Apple Watch-band kwam onder de gordel, dus het probleem met de hangende riem verdween als je per ongeluk ergens in verstrikt raakte en moet worden gecorrigeerd. Retail, maar na twee jaar met een betere oplossing - irriteert.
  • het gebruikte OLED-display betekent dat u niets in de zon kunt zien. Het gebaar om de hand te draaien om het display te activeren wordt nutteloos en daarom moeten we een "piek" maken om de tijd met de andere hand te controleren.

Naast het mooiere uiterlijk van MiBanda 2 biedt Amazfit een betere manier van opladen. We moesten onze oudere broer telkens (een keer per maand ...) aan de polsband trekken en een speciale adapter plaatsen om de voltooide USB op te laden. Amazfit A1603 heeft een speciale oplaadpoort aan de onderkant van het apparaat. De aangesloten kabel springt automatisch naar de poort, dankzij een magneet, zoiets als Magsafe in oude macbooks. De magneet houdt vast, je hoeft hem niet voorzichtig voorzichtig neer te leggen, zodat hij niet per ongeluk ophangt.

Amazfit A1603

De hoofdband heeft een aanraakknop om de weergegeven informatie op het display om te schakelen, we kunnen ervoor kiezen om alleen de informatie weer te geven die ons interesseert.

Informatie over het Amazfit A1603-display

  • uur
  • stappen
  • afstand
  • calorieën
  • pols
  • Batterijniveau

Amazfit kan ons wakker, de fusie, berichten, meldingen van facebook, agenda en andere soortgelijke meldingen, band trilt en zie wat type melding is, maar we weten niet zie bv. SMS inhoud te informeren, of wie er belt ons. Voor mij was het gewoon een plus, Amazfit deed me beseffen dat ik ontving verscheidene meldingen dat Apple Watcha overbodig waren, kunnen ze rustig af te wachten als ik een vrij moment, en om te controleren op de telefoon.

Mi FIt-applicatie

Alle wijzigingen in de bandinstellingen, synchronisaties worden uitgevoerd in de Mi Fit-toepassing. Ze heeft recent updates ontvangen van de 3.0-versie en is geweldig. Het is de informatie in de applicatie die me ertoe heeft aangezet om de Amazfit A1603-armband te dragen. Om te beginnen, onze activiteit of stappen.

Amazift 1603

MI fit 3.0

Presentatie van verzamelde informatie is heel duidelijk, slaapstatistieken zijn nog beter.
MI fit 3.0
De uren komen overeen met mijn werkelijke tijd van in slaap vallen en wakker worden. De echte kers op de taart is voor mij informatie die mijn resultaten vergelijkt met andere gebruikers en mijn statistieken. In dit verband, Xiaomi heeft nog om de details te verbeteren, omdat de informatie niet op het scherm worden gemengd, maar het is niet moeilijk te raden wat er verborgen was.

MI fit 3.0Amazift 1603

Activiteit volgen

Het ding dat ik het meest in het vermogen van de band om de inspanning te controleren tijdens een training in de sportschool te missen, Xiaomi helaas tot nu toe alleen gericht op hardlopen en wielrennen.

Dana wordt gesynchroniseerd met de Health-app op de iPhone. Maar als de iPhone het meten van onze impuls om de paar minuten en kan atriale fibrillatie detecteren, helaas Amazfit A1603 doen het alleen als het gaat om de "vraag" en kies het uitzicht vanaf de pols of we hebben ingeschakeld activiteit.

Zie ook
cleanfly

Amazift 1603 xiaomi amazfit 1603

Sommering

Amazift 1603 het is een slimme band die beslist de aandacht waard is, ze betoverde me met de manier waarop ze de informatie presenteerde die ze had verzameld. Houd er echter rekening mee dat we dezelfde gegevens ontvangen als we deze gebruiken Mi Banda 2 dat is twee keer goedkoper en lelijker tweemaal 🙂 Ik zou graag andere producten Xiaomi waren zo fine-tuning voor de polen als application Fit Me, ik hoop dat de toepassing zal gaan snel naar huis Mi Mi Fita voetstappen! Van mijn handen zal Amazfit blijven tot de herfst, of misschien zelfs langer. Wat zou me overtuigen om te veranderen in een andere armband? Apple betalen in Polen en terug te keren naar Apple Watcha of smart band / watch van Xiaomi NFC zou kunnen betalen om Android Payem. Er is echter geen een of ander, dus het belooft een langere affaire met Amazift A1603.

Als iemand geïnteresseerd is Xiaomi-schoenen deze stappen worden niet toegevoegd aan de dag in Mi Ficie en als een afzonderlijke training. De meter in mijn geeft al 170km aan, ik vraag me af of we zullen wachten tot het uithoudingsvermogen van schoenen in winkels in kilometers wordt gegeven 😀

-update 23.07.2017


We kunnen de band informatie laten weergeven die ons belt / schrijft. Uitleg in nieuwe invoer.

4 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top