Nu lezen
Amazfit Verge Lite uitpakken

Amazfit Verge Lite uitpakken

AMazfit Verge Lite

Ik heb een mooi horloge getest Amazfit Stratos 2S, voorzien van een saffierglas en lederen band. Het horloge kan verschillende soorten fysieke activiteit registreren, van hardlopen tot fietsen, tot krachtoefeningen. Amazfit 2S ziet er goed uit, zowel in sportkleding als in vrijetijdskleding.

Nu heb ik Amazfit Verge Lite ontvangen om te testen, dit is de budgeteditie van het Amazfit Verge-horloge. Mijn eerste indrukken? Een beetje plastic .. de Amazfit Verge Lite behuizing is gemaakt van plastic en de band is gemaakt van siliconen. Ik ben een fan van universele horloges die niet alleen geschikt zijn voor de sportschool, maar ook voor een avondje uit. De Verge Lite-envelop is 43 mm en de band is gemaakt van siliconen en polycarbonaat.

Toen ik het horloge uit de doos haalde, was ik sceptisch, maar toen ik de Verge Lite aanzette, was ik zeer positief verrast. Het AMOLED-kleurendisplay met een diagonale 1,3-inch is erg helder en scherp, er is geen "pixellettertype". De behuizing van plastic stoorde me niet meer, ik concentreerde mijn ogen op de inhoud.

Amazfit Verge Lite

Het eerste bericht dat ik zag, was de noodzaak om te koppelen met de Mi Fit-app, een ander groot pluspunt voor Amazfit Verge Lite. Ik geef de voorkeur aan de Mi Fit-app in plaats van Amazfit. Ik heb liever alles op één plek, en met Mi Fit heb ik nog steeds slim gewicht en slimme hardloopschoenen. Amazfit Verge Lite, evenals Mi Band, bewaakt ook de slaap en is een andere optie die ik in Mi Fit vind!

Smartwatch maakt het tellen van stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en het registreren van verschillende soorten trainingen mogelijk. Op het display kunt u de weersvoorspelling voor de volgende dagen bekijken, de timer instellen en de multimedia bedienen.

Amazfit Verge Lite

Amazfit Verge Lite volgens de fabrikant is bestand tegen 20 dagen op een enkele lading en kijken naar batterijafvoer in de eerste dagen, zal een dergelijk resultaat bereiken. Nog een groot pluspunt voor het budget Amazpot. Naar mijn mening is Amazfit Verge Lite een goede uitrusting voor mensen die van sport houden, ik hou vooral van grafieken van de hartslag tijdens het hardlopen en een samenvatting van de training.

Trouwens, ik moedig je aan om de site leuk te vinden en te delen met anderen! 🙂

Vandaag liep ik met #Amazfit Verge Lite. Gemiddeld tempo 6'1 "op de 3.22km-afstand. Hartslag te hoog, en als ik rende ...

Opublikowany przez XiaomiMagazine.nl Donderdag 18 juli 2019

Naar mijn mening is het Amazfit-horloge een zeer goede metgezel tijdens het hardlopen, hiermee kun je het alarm instellen wanneer de hartslag te hoog is, tijdens mijn bovengenoemde koers tril ik heel vaak om te vertragen ...

Kijk uit naar de test die ik van AliExpress heb ontvangen en die beschikbaar is pod tym linkiem. Op de site kunt u een coupon downloaden die de prijs met $ 5 zal verlagen, en LET OP, het horloge is verkrijgbaar in het magazijn in Spanje. De zending komt binnen een paar dagen aan, u hoeft geen weken te wachten en er is geen risico op btw.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top