Nu lezen
Amazfit Cor 2 - de nieuwe generatie van de polsband bevat NFC

Amazfit presenteerde vandaag de tweede generatie van de band met de aanduiding Cor. Armbanden Cor is een serie elegante handsets van Amazfit. Ze zijn bedoeld voor mensen die het uiterlijk van Mi Banda 3 of A1603. De nieuwe generatie Cor 2 is uitgerust met, onder andere, een NFC-module.

Amazfit Cor 2 - de nieuwe generatie van de polsband bevat NFC

Amazfit Cor 2 - de nieuwe generatie van de polsband bevat NFC

De nieuwe Amazfit-band is uitgerust met een IPS 1.23 inch-scherm. Het display is meer afgerond, zodat het er beter uitziet en groter uitziet. De grootste nieuwigheid is natuurlijk NFC, maar net als in horloges of Mi Band van NFC werkt alleen in China ... Het is jammer dat je in Europa geen handheld-apparaat kunt krijgen dat contactloze betalingen ondersteunt voor een prijs die niet hoger is dan $ 50.

Amazfit Cor 2 - de nieuwe generatie van de polsband bevat NFC

Daarnaast bevat Cor 2 de geïmplementeerde functie voor het bijhouden van fysieke activiteit, zonder dat u naar de smartphone hoeft te reiken. Ik gebruik vaak bluetooth-luidsprekers omdat een andere belangrijke functie voor mij het beheren van muziek van mijn smartphone is. Cor 2 kan het afspelen besturen. We zien welk nummer momenteel naar de luidspreker wordt verzonden, als we niet reageren, kunnen we volledig overschakelen of stoppen. Net als de eerste generatie zijn dezelfde twee ook waterdicht tot 5 ATM.

Een paar maanden geleden werd de nieuwe generatie van het Amazfit Verge-horloge gepresenteerd. Het heeft een veel betere sensor voor het meten van de hartslag. Een soortgelijk foto-elektrisch element is gebruikt in de nieuwe generatie polsbandjes, waardoor uw fysieke activiteit nog beter zal worden vastgelegd.

Amazfit Cor 2 zal morgen in de uitverkoop zijn en de prijs op de Chinese markt zal oplopen 299-yuan, $ 43.

Reactie bekijken (1)
  • Hi. Ik heb je pokoleniesmart.pl gecontroleerd en ik zie dat je dubbele inhoud hebt, dus waarschijnlijk is dit de reden dat je geen hoge positie in Google hebt.

    Maar u kunt dit probleem snel oplossen. Er is een tool die inhoud zoals mensen herschrijft, zoek gewoon in google: tools van miftolo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top