Nu lezen
Amazfit GTR 47 mm uitpakken

Tot nu toe was het mooiste Amazfit-horloge dat ik kon testen Amazfit 2S. Het was het eerste Amazfit-horloge met een lederen band en saffierglas. Het zag er prachtig uit en het was net zo mooi verpakt, in de stijl van een traditioneel horloge. Als het op design aankomt, houd ik van lederen riemen in horloges, ik geef de voorkeur aan een eleganter horloge dan een strikt sporthorloge, en zo'n product Amazfit Verge Lite. Het horloge heeft enkele voordelen, en een daarvan is 20-werktijd na één keer opladen.

Tot nu toe ontbrak het Amazfit-aanbod aan een horloge met een elegant ontwerp dat bijna een maand op één lading kan werken. Om dit gat te vullen, werd daarom Amazfit GTR 47 mm gemaakt, officieel gepresenteerd in juli van dit jaar.

Zodra ik de reclameafbeeldingen zag, gaf ik meteen aan dat ik bestelde! Bij het bestellen had ik één dilemma, welke kleur ik moest kiezen: aluminiumlegering of roestvrijstalen behuizing? op tjilpen Ik heb de inzending gepubliceerd zodat je me helpt bij het kiezen en uiteindelijk viel op de Stainles Steel-versie, nu kan ik schrijven dat ik een zwart model zou kunnen bestellen ... Ik zal uitleggen waarom.

Ik zal echter beginnen met productfoto's. Amazfit GTR 47mm is niet zo "majestueus" verpakt als Amazfit 2S. Het is verpakt als een gadget, niet als een Zwitsers horloge, en dat is wat me fascineerde bij 2S. Begrijp me niet verkeerd, het is niet verkeerd verpakt, maar het heeft niet het WOW-effect zoals toen ik het bovenstaande model uitpakte. In de doos ontvangen we behalve het horloge ook een gebruikershandleiding en een oplaadkabel.

Ik zal terugkomen op waarom ik spijt heb dat ik een zilveren model heb besteld. Dit is duidelijk te zien in de vijfde foto hierboven. Naar mijn mening bijt het grijze kader rond het scherm met de hoogglanzende envelop. Een donkere versie zou beter zijn omdat de hele envelop consistenter zou zijn.

De riem aan de zichtbare kant is gemaakt van leer en van onderaf met siliconen. Ik gebruikte het bijna een maand tijdens warm weer in Polen en ondanks het plastic materiaal aan de binnenkant veroorzaakt het geen overmatig zweten van de huid.

Amazfit GTR heeft twee fysieke knoppen aan de rechterkant. De bovenste wordt gebruikt om het horloge te activeren / slapen en naar het startscherm te gaan, en de onderste is gepersonaliseerd en we kunnen elke snelkoppeling instellen. Ik heb de keuze van fysieke activiteit ingesteld om te controleren omdat ik een bug in de software heb. In plaats van training, heb ik twee keer "Status" in het menu. Ik heb met andere GTR-eigenaren gesproken en ze zijn prima, alleen zo'n fout. Ik heb geprobeerd te resetten, maar het helpt niet. Het instellen van de knop loste het probleem op.

Voor zijn prijs, + - $ 140 dollar, ziet het horloge er erg goed uit. Afgezien van de "tweekleurige envelop" die ik hierboven heb genoemd, heb ik geen bezwaar tegen de kwaliteit van de afwerking. Het is waar dat het horloge aan de binnenkant een plastic afwerking heeft, maar voor deze prijs is het moeilijk te verwachten dat alles uit de bovenste plank komt. Waar SOMSIAD ziet, is er de topsoort. 🙂

Het AMOLED-display ziet er net zo goed uit als in Amazfit Verge Lite. Het is expressief en ... nog groter, dus het zal gemakkelijker zijn voor mensen met een slecht gezichtsvermogen om de inhoud van sms-berichten en berichten van andere boodschappers te lezen of het weer voor de komende dagen te bekijken.

Ik vind het steeds leuker. Elegant horloge met sportfuncties. #AmazfitGTR

Opublikowany przez XiaomiMagazine.nl Woensdag 21 augustus 2019
In het bovenstaande bericht op Facebook zijn reacties met foto's van andere GTR-houders gepubliceerd.

Ik bestelde mijn exemplaar van Amazfit GTR 47 mm in de Gearbest-winkel. Wanneer u een product toevoegt aan de winkelwagen, daalt de prijs met $ 10. Het horloge heeft een Engelse taal en op dit moment is er geen Poolse interface / tekens. Er is ook geen informatie of het zal worden toegevoegd in een toekomstige software-update.

Ik laat de link hier affiliacyjny naar de pagina waar u een horloge kunt kopen, wanneer u bestelt, krijg ik een percentage. Een tutaj je hebt geen partnerlink, als je niet wilt dat ik er teveel heb 🙂 Ik raad het horloge aan aan mensen die op zoek zijn naar een elegante 20 smartwatch met één dag opladen op één lading.

Scroll To Top