Nu lezen
Amazfit GTR, nieuwe Huami-smartwatch in 47 mm- en 42 mm-versies

Huami is een merk dat in de meerderheid bij Xiaomi hoort. In het ecosysteem van Xiaomi Group-bedrijven is het merk Huami verantwoordelijk voor het maken van gadgets die op de handen worden gedragen. Ja, Mi Band is ook een Huami-product. De meer prestigieuze producten van het bedrijf zijn Amazfit-horloges, vandaag is een volledig nieuw model gepresenteerd - Amazfit GTR, verkrijgbaar in twee maten van de omslag: 47 mm en 42 mm.

Amazfit GTR 47 mm zal beschikbaar zijn met verschillende enveloppen: aluminium en roestvrij staal of titanium. Het 1,39-formaatscherm heeft een 454 x XUMM pixelschermresolutie. Amazfit GTR 454 mm heeft een batterij met 47 mAh-capaciteit en is bestand tegen 410-dagen in de normale gebruiksmodus, maar als we deze alleen gebruiken om de tijd te controleren, gaat de batterij tot 24-dagen mee. Nu prijzen zijn aantrekkelijk als altijd:

999-yuan, $ 145 voor de versie in roestvrij staal en aluminium
1399-yuan, $ 205 voor de titaniumversie
1399 yuan, $ 205 voor de gelimiteerde editie van Iron Man

Amazfit GTR 42 mm het is een kleinere en dunnere variant. De dikte is alleen 9,2 mm, het gewicht is alleen 25.5g. De kleinere envelop met 5 mm resulteert uiteraard in een kleiner scherm, in deze variant is het 1,2 inch. De resolutie in de 42 mm-versie is 390 x 390 pixels. De ingebouwde oplaadbare batterij heeft een 195 mAh-capaciteit en is bestand tegen 12-dagen op één lading.

Prijs van 799-yuan, $ 120 voor model 42 mm.

Beide horloges hebben een AMOLED-scherm en ondersteunen NFC- en Alipay-betalingen. In Polen betaalt u het Amazfit GTR horloge niet in de winkel, de NFC-module in Europa zal werken als u een slimme deurslot van het Xiaomi-ecosysteem hebt. Wanneer u het horloge plaatst, gaat de deur automatisch open. Horloges hebben de waterdichte klasse 5ATM, u kunt uw zwemtraining ook registreren. Er waren ook volgsystemen: GPS + GLONASS.

Scroll To Top