Nu lezen
Amazfit GTS is een Apple Watch-kloon voor een fractie van de prijs, onder PLN 500

Het product waar ik het meeste op heb gewacht tijdens de Huami-conferentie van vandaag was ongetwijfeld Amazfit GTS. Allemaal vanwege lekken die naar het netwerk zijn gegaan om te informeren over de mogelijkheid om het schild te personaliseren volgens uw behoeften en voorkeuren. Op het eerste gezicht zie je dat Huami erg geïnspireerd was op het horloge van het bedrijf Cupertino. Dit is een zeer goede stap omdat naar mijn mening Apple Watch de meest complete smartwatch is die momenteel op de markt is. Helaas is het erg duur, daarom ben ik erg blij om het absoluut dansende alternatief van "Xiaomi" te bekijken. Theoretisch is dit een Huami-product, maar Xiaomi investeert veel in Huami.

amazfit gts gepresenteerd

De naamgeving van nieuwe apparaten is de achilleshiel in Huami-producten, het is moeilijk om de portfolio van het bedrijf te begrijpen. De enige serie die continuïteit in de naam heeft, zijn Mi Band-bands, alle andere zijn vrolijke creativiteit. Vóór de conferentie van vandaag dacht ik dat het een nieuwe Bip zou zijn, ik had het mis. Het product lijkt op Bip, maar Huami besloot het Amazfit GTS te noemen.

amazfit gts gepresenteerd

Amazfit GTS weegt slechts 24.8g en heeft een dikte van 9.8mm. Er zijn verschillende kleurenopties om uit te kiezen, zowel de enveloppe als de riem. Iedereen kan het model kiezen dat het beste bij hem past. Het horloge heeft een AMOLED-scherm met een 1.65 inch-schermdiagonaal met een pixeldichtheid van 341 ppi. Om het display te beschermen, is het scherm bedekt met afgeronde Gorilla Glass 3-generatie.

amazfit gts

Huami legt veel nadruk op het sportaspect en daarom kan de nieuwe GTS 12 verschillende fysieke activiteiten volgen, waaronder zwemmen. Wanneer je buiten traint, is er in Polen nog een aantal weken frisse lucht, dan kan het anders zijn. Daarom wordt bij het trainen in de buitenlucht onze huidige positie gevolgd met behulp van GPS + GLONASS-systemen. Hetzelfde als in de Amazfit Verge Lite en Amazfit GTR 47 mm horloges die ik momenteel test. De twee hierboven genoemde horloges bieden + - 20 dagtijd op één lading, in dit opzicht zal de GTS iets slechter zijn. De fabrikant zorgt ervoor dat het nieuwe horloge 14 dagen werken op een enkele lading toestaat.

Er zal ook een NFC-module in het horloge zijn, maar net als in andere Huami-modellen, zal het alleen nuttig zijn in China. Het horloge heeft geen Wear OS-systeem en ondersteunt dus Google Pay niet.

Amazfit GTS is in China geprijsd op 899 yuan, $ 125. Aantrekkelijke prijs, ik wacht tot het beschikbaar is in winkels die verzending naar Europa aanbieden en ik bestel. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten, volg dan het profiel op Facebook oraz tjilpenen je zult niets missen.

Scroll To Top