Nu lezen
Amazfit Smart Sport Watch 3 ook officieel Amazfit Stratos 3 genoemd

Op 16.00 Chinese tijd begon de officiële Huami-conferentie waarop drie nieuwe draagbare apparaten werden gepresenteerd: conceptueel Amazfit X, opvolger van Bip - Amazfit GTS en de nieuwe Stratos, ook wel Amazfit Smart Sport Watch 3 genoemd. Namen in Amazfit-producten zijn een moeilijk onderwerp, laten we ons beter concentreren op wat Amazfit Stratos 3 biedt. Dit is het beste horloge met de specificaties van alle drie de producten die vandaag worden gepresenteerd.

Amazfit-stratos 3

De smartwatch heeft een JDI-scherm met 1,34 inch en 320 x 320 pixels resolutie. In de standaardversie was het bedekt met afgeronde Gorilla Glass 3-generatie. De premium-versie genaamd Elite Edition heeft een wijzerplaat bedekt met saffierglas, zoals fatsoenlijke Zwitserse horloges. Saffierglas is niet de enige verandering in vergelijking met de normale versie, Elite Edition heeft ook titanium knoppen en een riem gemaakt van fluorrubber. Het gebruikelijke model heeft een siliconen band. De gebruikelijke drie weegt 59.6g en het Elite 68.7g-model is behoorlijk veel. Ter vergelijking weegt de GTR 47 mm die ik momenteel gebruik alleen 36g.

Stratos 3 heeft een dual-core processor geklokt op 1,5 GHz met 512 MB RAM en 4 GB intern geheugen, maar alleen 1.9 GB blijft ter beschikking van de gebruiker. Waarom een ​​plaats? Om muziek of podcasts te uploaden en te luisteren op Bluetooth-hoofdtelefoons tijdens fysieke activiteit. Naast Bluetooth in de 5.0-versie, heeft het horloge ook Wi-Fi 2,4 GHz en NFC ... wat natuurlijk alleen in China werkt. Er is geen systeem van Google voor horloges, d.w.z. Wear OS, er is AmazfitOS, dus er is geen Google Pay 🙁

Dit is een strikt sporthorloge: een hartslagmeter, een gyroscoop en GPS-, GLONASS-, Beidou- en Galileo-systemen. Het maakt monitoring mogelijk tot 19 van verschillende fysieke activiteiten. Ingebouwde batterij met een capaciteit van 300 mAh volgens de fabrikant is voldoende voor minimaal 7 en maximaal 14 dagen werk op een enkele lading. Het hangt allemaal af van hoe vaak u hartslagmeting instelt. De tijd om de batterij op te laden van 0 tot 100% is 120 minuten.

Amazfit-stratos 3-training

Amazfit Smart Sport horloge 3 aka Stratos 3 kost 1299 yuan, of $ 182.
Amazfit Smart Sport horloge 3 Elite Edition aka Stratos 3 Elite Edition kost 1699 yuan, $ 238.

Scroll To Top