Nu lezen
Amazfit Smartwatch 2 - horloge van Xiaomi met ECG, eSIM en NFC

Een ander horloge dat vandaag op de Amazfit-conferentie wordt gepresenteerd, is een vernieuwd bermmodel. Dit is het meest geanticipeerde van de nieuwigheid van vandaag, naast de armband Xiaomi Mi Band 4. Bekijk wat Amazfit Verge 2 biedt.

Amazfit Verge 2

Het nieuwe model kan worden omschreven als een veel goedkoper alternatief voor de Apple Watch 4, de prijs is veel lager. Voor het eerst in de Amazfit-merkgeschiedenis is de smartwatch uitgerust met eSIM-ondersteuning en, net als een product met een gebeten appel, bied ik de ECG-functie aan.

Ik begin met de luidste functie of ECG. Amazfit Verge 2 kan 60-minuten ECG-opname opslaan voor 7-dagen. In afwachting van de eerste tests in het netwerk van de vergelijking van zowel horloges als professionele medische apparatuur, hoe weet u welk apparaat het meest nauwkeurig zal blijken te zijn? Xiaomi of Apple?

Amazfit Verge 2 heeft een 1,39 AMOLED-scherm met 454 x XUMUM pixelresolutie. Het montuur is gemaakt van keramiek en het glas is afgerond, zodat het geheel mooi gepresenteerd wordt. Ik ben dol op de minimalistische stijl, dat is Amazfit Verge 454.

Huami is hermetisch niet vergeten, de nieuwe Verge heeft IP68. Voor mij is de basisfunctie van een smartwatch het monitoren van mijn fysieke activiteit overdag. De nieuwe versie kan gegevens verzamelen van dezelfde training als het vorige model, namelijk: lopen, rennen, hardlopen in het veld, fietsen, crosstrainer, klimmen, touwtjespringen en voetballen.


Ik zou ook graag een elegante lederen band met Amazfit 2S willen en het geheel zou er heel mooi uitzien.

Het brein van de smartwatch is de Snapdragon Wear 2500-processor die wordt ondersteund door 512 MB RAM, het massageheugen is 4 GB. De batterij heeft een 420 mAh-capaciteit en volgens de fabrikant is het voldoende dat 28h werkt met het 4G-netwerk. Het horloge werkt onder de controle van het Amazfit OS-systeem en is compatibel met zowel Android als iOS.

Amazfit Verge 2 is geprijsd in China op de 999-yuan, $ 145 voor het basismodel. Een model met een ECG-functie is duurder bij 300-yuan, het kost $ 190. Voor fans van de Avengers is er ook een beperkte editie voor 1499-yuan.

Avengers Limited Edition

Een kleine nieuwsgierigheid aan het einde: met het horloge kun je de auto openen en sluiten, maar er is één vangst - het moet Xiaopeng AutoMobile-merk zijn.

Ik heb geen informatie gevonden over het gebruik van NFC en eSIM buiten China. Als het tijdens de aankoop van een horloge een onvervangbare functie voor u is, raad ik u aan te wachten op de eerste tests.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top