Nu lezen
Amazfit Verge Lite biedt 20 dagen op een enkele lading en AMOLED-scherm, en kost weinig

Het is een maand geleden dat ik de Amazfit Verge Lite smartwatch ontving, het is een goedkopere versie van het Verge-model. De Lite-versie is ontdaan van enkele functies zoals NFC (die in ieder geval niet in Polen werkt), maar heeft een uiterst belangrijk voordeel. Werktijd op één lading is 20 dagen, zegt de fabrikant en in de praktijk is dat ook zo. Het is tijd om de voor- en nadelen die ik tijdens het dagelijks gebruik van Amazfit Verge heb opgemerkt met u te delen.

Ik beschreef het ontwerp van het horloge en de inhoud van het pakket in eerdere invoer. Het horloge is gemaakt voor fysiek actieve mensen. De Amazfit Verge Lite-hoes is bedekt met een rubberen materiaal, daarom is het horloge ontworpen voor een sportoutfit, in het geval van smart casual ziet het er slecht uit. De horlogekast heeft een IP68 luchtdichtheid, wat betekent dat u kunt douchen, in de regen kunt rennen, maar er niet mee kunt zwemmen.

Display en batterij

De twee beste dingen van Amazfit Verge Lite zijn het scherm en de batterij. Het AMOLED touchscreen met 1.3 inch schermdiagonaal en 360 x 360 px resolutie heeft een zeer goede kwaliteit van de weergegeven inhoud. Er is geen probleem met het lezen van berichten in de volle zon. De kast steekt boven het display uit, dus er is geen risico op krassen als we het horloge met de wijzerplaat naar het bureau plaatsen. Ik sloeg vaak per ongeluk op het horloge met verschillende uitstekende objecten, in dit geval is het display dat achter de uitstekende behuizing is verborgen ook goed beschermd. De Apple Watch die ik eerder heb gebruikt, heeft schade aan de behuizing en krassen op het display.

Amazfit Verge Lite
Weersvoorspelling

Het horloge heeft slechts één knop in de rechterbovenhoek waarmee u naar het hoofdscherm kunt terugkeren. Alle functies moeten met aanraking worden bediend. De horloge-software heeft geen Poolse taal, alles is in het Engels. De interface is eenvoudig en zeer transparant, na een paar minuten is het geen probleem om door het menu te navigeren.

De batterij blijft sensationeel, het is de moordende functies van het horloge! Mijn horloge heeft meldingen van Messenger, SMS en 30 één minuut training en de 300 mAh-batterij is bestand tegen 20 dagen na één keer opladen! Als ik Messenger-meldingen zou uitschakelen, zou het resultaat zeker nog beter zijn. Volledig opladen duurt 2,5 uur via het meegeleverde dockingstation.

Amazfit Verge Lite
Hartslag gemeten 24 uur per dag

Training op een hoger niveau voor ambitieuze amateurs

Met Amazfit Verge Lite kunt u 7 soorten fysieke activiteit opnemen: hardlopen in de buitenlucht, hardlopen op loopbanden, wandelen, fietsen, stationair fietsen, crosstrainer en gymnastiekoefeningen.

Tijdens de training geeft het horloge uw tempo en hartslag in realtime weer. Voor mij is tempo een onbeduidende parameter en tijdens de training focus ik op de hartslag. Ik probeer zo snel mogelijk te rennen, maar ga niet de veilige hartslagzone over. Met het horloge kun je de waarschuwing instellen door te trillen wanneer je hartslag te hoog is.

GPS met GLONASS werkt perfect. De route wordt bepaald met een nauwkeurigheid van 2m, zowel in de bebouwde als open gebieden. Toen ik op de loopband liep, kan ik samengevat controleren wanneer ik aan de buitenkant was en wanneer ik aan de binnenkant was. Alle voltooide trainingen kunnen worden bekeken vanaf het niveau van het horloge. Het is niet nodig om naar een smartphone te reiken om te controleren hoe we het tijdens de vorige training deden.

Amazfit Verge Lite

Amazfit Verge Lite maakt verbinding met de Mi Fit-applicatie, wat volgens mij een enorm pluspunt is. Vanaf het applicatieniveau kunt u alle door het horloge geregistreerde trainingen, onze slaapstand bekijken en de horloge-instellingen en de wijzerplaat zelf wijzigen. De Mi Fit-app heeft verschillende schilden om uit te kiezen.

Mi Fit Amazfit Verge Lite

Vanaf het horloge kun je de muziek bedienen die wordt gespeeld door de smartphone die ermee is gekoppeld. Je kunt dus zowel je favoriete nummers van Spotify als Apple Music bedienen.

Eenmalig probleem met de werking tijdens het testen.

Ik heb de Amazfit Verge Lite-smartwatch een maand gebruikt en gedurende die tijd liep hij eenmaal vast, hij reageerde helemaal niet. Ik moest een harde reset uitvoeren door lang op de knop te drukken. Het horloge herstartte en toen was het prima.

Sommering

Als je tot nu toe Amazfit BIP hebt gebruikt, wat ook lang op één lading werkt, en je wilt een fatsoenlijk AMOLED-scherm dan is Verge Lite iets voor jou. Als je de Mi Band 4 of ouder gebruikt en je wilt nog een stap verder gaan, is Amazfit Verge Lite ook een goede keuze. Op een groter horlogescherm zijn SMS- of Messenger-meldingen veel beter te lezen. Amazfit Verge Lite is een goede keuze voor alle mensen die het strikt sportieve uiterlijk kunnen accepteren. Ben je een beginnende hardloper? Amazfit Verge Lite zal ook een zeer goede keuze zijn vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Hoeveel Op de favoriete website van veel Polen - Aliexpress, Amazfit Verge Lite kan worden gekocht voor $ 99,99.

Scroll To Top