Nu lezen
Amazfit met recordverkoop, gedurende twee dagen in India

Het bedrijf Huami kondigde aan dat het een record, twee miljoen verkoop van zijn Amazfit-horloges heeft behaald. Het nummer is van toepassing op alle drie Amazfit 1-modellen, Amazfit 2 / Stratos i Amazfit Bip. Dit is een mijlpaal voor het doel van een bedrijf dat is geassocieerd met Xiaomi, maar dat zijn hoofdkantoor heeft in Silicon Valley.

Amazfit met een record verkoopresultaat

Amazfit met een record verkoopresultaat

Ik had niet het eerste generatie horloge, maar ik kreeg genoeg opinie dat ik besloot om de tweede generatie te kopen. Ik koos voor Amazfit 2S, een versie met saffierglas en een leren riem. Het apparaat is zeker de prijs waard, je kunt er meer over lezen in mijn beoordelingen. Alleen de werktijd op de batterij trilt, maar het is een probleem van elk dergelijk geavanceerd product. Als je je horloge elke 20-dagen wilt laden, probeer het dan eens Amazfit Bip die is afgesneden van sommige functies en de levensduur van de batterij aanzienlijk is verlengd.

Binnenkort kan het aantal verkochte items stijgen, in twee dagen zullen Amazpur Bip en Amazfit 2 / Stratos horloges naar een van de grootste markten, de Indiase markt, gaan. Xiaomi is 1-nummer op de verkoop van smartphones in India. De best verkochte smartphone is Redmi 5, die onder $ 100 kost, daarom kiezen klanten liever voor Amazfit Bip, wat veel goedkoper is. Voor mij is het standaard horloge degene die contactloze betalingen mogelijk maakt, dus ik wacht op de nieuwe Apple Watch, het is jammer dat de NFC in Mi Band 3 alleen in China zal werken.

Scroll To Top