Nu lezen
Apple Pay is de officiële start in Polen

Betaal Apple

We wachten er al jaren op. Er gingen geruchten dat het gisteravond moest werken, maar dat was het niet. Vanochtend pakte ik mijn smartphone op, lanceerde de Wallet-app en kreeg een blauwe plons ... en zo gaat de blik dood.

Betaal Apple

Apple Pay werkt op iPhones vanaf SE en 6 naar boven. Het ondersteunt ook iPads, Apple Watch en Macs die in 2012 per jaar op de markt zijn geïntroduceerd en hebben een systeem op zijn minst in de macOS-versie van Sierra. In het geval van tablets en mackintosh-computers is alleen een online betaling mogelijk. iPhones en Apple Watche ondersteunen contactloze betalingen in winkels. Een groot pluspunt is het feit dat Het horloge van Apple heeft geen iPhone nodig om de transactie goed te keuren. Het token voor het accepteren van transacties wordt direct op het horloge geïnstalleerd, geen internettoegang vereist.

Banken die Apple Pay ondersteunen

Alior, T-Mobile Usługi Bankowe, BGŻ BNP Paribas, BZ WBK, Getin, mBank, Nest Bank, Pekao en Raiffeisen Polbank

Hoe een kaart toe te voegen

Het geheel is erg gemakkelijk en duurt enkele tientallen seconden. De service synchroniseert niet in iCloud, we moeten elk apparaat afzonderlijk toevoegen. Als u een kaart aan uw iPhone toevoegt, voert u de portefeuille-app uit en klikt u op de blauwe plus in de rechterbovenhoek. We scannen de voorkant van de kaart met de camera, na een paar seconden worden alle velden aangevuld met gegevens van de kaart. Vervolgens moeten we de 3 digitale beveiligingscode invoeren die zich op de achterkant van de kaart bevindt en de voorschriften accepteren. Na een paar seconden ontvangen we een sms van de bank met de verificatiecode, de iPhone zal het lezen en invoeren. Het einde is gereed, vanaf nu kunnen we telefonisch betalen

Betaal Apple

Geen pin of 0000

Het grootste verschil dat te zien is, is het feit dat Bij het betalen via 50 bij Apple Pay zal de terminal niet om een ​​pincode vragen. Alle autorisaties worden uitgevoerd met behulp van een telefoon / horloge, bevestigd door een vingerafdruklezer of gezichtsontgrendeling. Als de terminal oudere software heeft en de pin eruit springt, is het het beste om vier nullen in te voeren.

... u kunt elke vier cijfers invoeren, maar Apple raadt 0000 aan.

Scroll To Top