Nu lezen
Apple Pay werkt al met Revolut-kaarten!

Na vele maanden wachten is het eindelijk verhuisd! Vanaf gisteren kunnen Revolut-kaarten worden toegevoegd aan Apple Pay. U hoeft geen kaart meer te dragen, alleen een iPhone of Apple Watch.

U kunt zowel fysieke als virtuele kaarten toevoegen. De kaart die we toevoegen aan de applicatie op de smartphone ziet er hetzelfde uit als de fysieke kaart, daarom zie ik Revolut Metal. Trouwens, bedankt aan mensen die een account hebben aangemaakt via mijn link en dankzij hen heb ik gratis een metalen kaart ontvangen.

Van tijd tot tijd mijn eerste bericht het duurde een aantal weken tot revolut, dus ik zal informatie delen over welke functies ik het meest gebruik. De laatste paar weken heb ik de statistieken van mijn uitgaven gevolgd en mijn facturen het meest verdeeld.

Accounts delen in Revolut


Op het werk bestellen we vaak samen eten en dan komt het probleem omdat "iemand niet hoeft te spenderen". Met de applicatie en de Revolut-kaart is het geheel veel eenvoudiger. Ik betaal met de kaart, de betaling verschijnt in de Revolut-toepassing en vervolgens kies ik de optie "split-account".

Ik stel in hoeveel het kost om een ​​bepaalde persoon te bestellen en een betalingsverzoek in te dienen. Nu is het genoeg voor de andere persoon om het verzoek in de toepassing te accepteren, wanneer hij of zij dit binnen een paar seconden doet, zal het gevraagde bedrag naar mijn account gaan.

Registratielink en PLN 20 in uw zak https://www.revolut.com/pl-PL/referral/michalff7!G10D21

Scroll To Top