Nu lezen
Apple stuurt uitnodigingen uit voor het evenement in september

Vandaag heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor het aanstaande september-evenement dat zal plaatsvinden op de Apple Park-campus, en meer specifiek in het Steve Jobs Theatre. Er is iets om op te wachten.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 10 op 19 Poolse tijd. Het duurt meestal ongeveer twee uur en deze keer moet het vergelijkbaar zijn.

De uitnodiging presenteert het Apple-logo in kleuren die doen denken aan die van oude Macs. Hieronder staat het opschrift 'Alleen door innnovatie'.

Persoonlijk zou ik niet veel innovatie verwachten. Sinds enkele jaren is Apple niet verrassend nieuw, de concurrentie herdefinieert smartphones. Apple wacht in zijn stijl tot technologie volwassen is en introduceert deze vervolgens op apparaten. Voor mij is dit een interessante uitweg, omdat ik weet dat de functie zal werken zoals zou moeten. Maar dit is niet het meest interessant in deze uitnodiging.

De kleuren kunnen nieuwe kleuren voorstellen voor de goedkoopste iPhone, d.w.z. het XR-model, of liever zijn opvolger. Er is ook sprake van een mogelijke verandering van het logo in kleurrijk, zoals het enkele decennia geleden was.

Tijdens het evenement zelf kun je nieuwe smartphones verwachten in dezelfde afmetingen als vandaag, 5,8 ″ en 6,5 ″ voor OLED-schermen en 6,1 ″ voor LCD. De nieuwe MacBook Pro zal waarschijnlijk ook worden getoond met een scherm rond 16 ″ en smalle kaders. Apple kan ook nieuwe AirPods en Apple Watch Series 5-hoofdtelefoons tonen.

Natuurlijk zullen nieuwe Apple-besturingssystemen openbaar beschikbaar zijn, inclusief iOS 13 en macOS Catalina. Bepaalde services, Apple Arcade of Apple TV + zullen waarschijnlijk van start gaan.

Het evenement belooft interessant te worden, ik wacht ongeduldig op nieuws van Apple. Dit jaar zie ik liever niets voor mezelf, ik wacht op volgend jaar waar de iPhone een nieuwe grootte krijgt, dicht bij 5,5 ″, ik geef de voorkeur aan kleinere apparaten vanwege hun handigheid. 5G-connectiviteit zal ook verschijnen, wat we dit jaar niet zullen zien. En jij? Wat zijn je gevoelens voor het evenement?

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top