Nu lezen
Aqara presenteert een nieuwe socket die samenwerkt met HomeKit

Het merk Aqara werd een paar maanden geleden gepresenteerd door een slimme thuiscontrole-eenheid die samenwerkt met het iOS-besturingssysteem. De centrale zou de verbinding van Xiaomi-apparaten met de Dom op iPhone-applicatie mogelijk maken, maar de realiteit bleek bruut. Slechts een paar nieuw gepresenteerde sensoren / stroomonderbrekers zouden aan de nieuwe besturingseenheid kunnen worden toegevoegd. Onlangs presenteerde Aqara een compatibele gloeilamp en presenteert nu een nieuw stopcontact.

Aqara presenteert een nieuwe socket die samenwerkt met HomeKit

Aqara presenteert een nieuwe socket die samenwerkt met HomeKit

Met de slimme aansluiting kan het op de iPhone aangesloten apparaat op afstand worden bediend. Heb je een stopcontact achter de bank dat de extra verlichting aanzet en je het meubilair niet wilt verplaatsen? Dankzij de op afstand bediende socket, kunt u het doen met behulp van een iPhone, of met spraak met behulp van Siri.

Aqara presenteert een nieuwe socket die samenwerkt met HomeKit Aqara presenteert een nieuwe socket die samenwerkt met HomeKit

Als u meer apparaten hebt, kunt u scènes maken. De gedefinieerde werking van één HomeKit-apparaat triggert de automatische reactie van de andere. In aanvulling op de afstandsbediening socket biedt ook tijdschakelaar en wattmeter - u zult ontdekken hoeveel het aangesloten apparaat verbruikt.

Zie ook

U kunt elk apparaat aansluiten waarvan het stroomverbruik bij continu gebruik 1875W niet overschrijdt naar de aansluiting. TV, console, het is vredig binnen deze limiet. Alleen keukentoestellen of boilers die vele uren werken, kunnen de contactdoos "verbranden".

Vergeet niet om de sok te laten werken die je moet hebben Aqara slimme huiscontrole. Als u een nieuw verkooppunt wilt kopen, is deze al beschikbaar op AliExpress. Belangrijke opmerking, de socket komt niet overeen met de "Polish sockets" - je moet een adapter gebruiken.

Scroll To Top