Nu lezen
Aqara Smart Camera G2, een nieuwe versie van de xiaomi smart home-centrale

Als u van plan bent uw huis te transformeren naar een "smart home" en te vertrouwen op het Xiaomi-systeem, dan zal het nodig zijn om een ​​centrale eenheid aan te schaffen. De schakelkast is nodig om apparaten die communiceren via ZigBee aan te sluiten, zoals bewegingssensor, ramen / deuren, overstroming en rook. Xiaomi presenteerde in samenwerking met het merk Aqara een nieuw bedieningspaneel met bovendien een ingebouwde camera. Dit is de nieuwe Aqara Smart Camera G2.

Het nieuwe apparaat meet 8,24 cm x 5,65 cm x XUMUM cm en het totale gewicht is 5,05 gram. Hij kan zowel op het spoor als op het plafond worden gemonteerd en op het dressoir worden geplaatst. Ik moet toegeven dat de ontwerpers het hebben geprobeerd en de nieuwe besturing ziet er echt goed uit. Het zal de salon niet ontsieren, maar het zal niet opvallen. Met de ingebouwde 112-groothoeklens kunt u foto's opnemen in 140p-kwaliteit. De camera zal ook goed werken 's nachts, dankzij acht infrarood-LED's die het beeld voldoende zullen verlichten.

Als een niet-uitgenodigde gast de camera binnengaat, zullen we dankzij AI automatisch een melding ontvangen op de telefoon. Een erg leuke functie is de mogelijkheid om te communiceren met de leden van het huishouden, zoals is aangetoond in de film. Ja, de Aqara Smart Camera G2 is uitgerust met een luidspreker en een microfoon voor tweerichtingscommunicatie. Nadat u op de knop bovenaan hebt gedrukt, kunt u bovendien 15 tweede video opnemen die op de microSD-kaart wordt opgeslagen en mensen die op de camera zijn aangesloten, ontvangen een melding op de telefoon om de opname te bekijken.

Aqara Smart Camera G2 is geprijsd in China voor 249-yuan, $ 37. Het apparaat is ontworpen voor het Mijia-systeem (Mi Home), er is geen informatie die compatibel is met de Home Kit van Apple. Als u een nieuwe ruil wilt kopen, is deze verkrijgbaar in de winkel Banggood.com

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top