Nu lezen
Aromatherapie-apparaat - Xiaomi VIOMI Aromatherapie-diffuser.

Xiaomi VIOMI Aromatherapie Diffuser

De winter komt eraan, stookperiode in Polen. De lucht in de huizen is droger. Xiaomi heeft in haar aanbod luchtbevochtiger vrij groot, deze keer gepresenteerd een compact apparaat met aromatherapeutische functies, Xiaomi VIOMI Aromatherapy Diffuser.

De aromatherapie-machine is verkrijgbaar in twee varianten:

  • standaardversie voor 129 yuan ~ 20 $
  • muziekversie, bluetooth 4.0 voor 169 yuan ~ 26 $

Prijzen in China.

Aromatherapie machine

Het apparaat bevat een 200ml-container. We kunnen geurolie toevoegen en worden urenlang door 6 "bespoten". Er is ook een intermitterende modus en dan volstaat het 12-uren, de ideale optie voor mensen die in de late slaap vallen. Als we tijdens de "sessie" Bluetooth-versies kopen en koppelen met onze smartphone, kunnen we favoriete muziek loslaten. Het bereik van de uitzending en 10m, maar laten we wel wezen, de aromatherapie-machine komt dicht bij het bed en je geliefde smartphone nog dichterbij.

Het was ook uitgerust met lichteffecten om de stemming tijdens de screening verder te beïnvloeden, een van de vier kleuren om uit te kiezen. Violet, blauw, geel en halve maan, herkennen de eerste drie, maar halve maanachtig ?! Als u echter geen lichten wilt laten knipperen, kunt u één kleur vergrendelen en bijvoorbeeld als bedlampje in de kinderkamer gebruiken.

xiaomi luchtbevochtiger

Zie ook
Xiaomi Super Soco Speedy DU

Het apparaat is uitgerust met interne sensoren, als het waterniveau niet voldoende is, knippert 10 rood licht en wordt de diffuser van Xiaomi VIOMI Aromatherapy uitgeschakeld.

Beschikbaarheid

Xiaomi VIOMI Aromatherapie Diffuser is nu beschikbaar voor bestelling in de winkel Gearbest, de prijs is echter hoog. Als hij in de burgerlijke kamer is, laat hem dan kopen, binnenkort is er een korting of een kortingsbon. Promoties kunnen worden gecontroleerd Deals.PokolenieSmart.pl

Scroll To Top