Nu lezen
Nooddovende fles van Xiaomi

Noodblusfles

Wie Sims heeft gespeeld, weet hoe gemakkelijk het kan zijn vuur in de keukenals je te weinig bars hebt, kookvaardigheden. Een tweede Sim rent niet in zijn leven en haalt het blusapparaat niet uit zijn zak. Niet alle huishoudens zijn uitgerust met een brandblusser, ik denk dat bijna een paar. Daarom presenteerde Xiaomi zich op het crowdfundingplatform noodbrand fles, heeft al 230% van de benodigde financiering bereikt. Het kan zowel worden gebruikt om een ​​veilige overgang te creëren als om het vuur volledig te blussen.

Noodblusfles

De fles bevat een hoogpresterend blusmiddel, het vormt een dun maar groot oppervlak dat zuurstof blokkeert, terwijl kooldioxide en stikstof worden afgebroken. Zoals bekend is, als er geen zuurstof is, zal er ook geen vuur zijn.

Noodblusfles

De noodblusfles is handig bij het blussen van alle branden uit verschillende bronnen. Elektrische apparaten, bakolie, tafelbladen, gordijnen en zelfs vloeistoffen, inclusief brandstof. Het product heeft een vervaldatum en het is 3 jaar. Xiaomi verklaart dat de gebruikte stof niet giftig is. Er zijn twee versies om in te casten bron van vuur of extrusie, zoals ketchup. Wanneer het vuur klein is, kan het volledig geblust worden door middel van een brandblusfles. Als het vuur echter al te veel oppervlak heeft bedekt, spuit je kleren en ren je weg. De coating beschermt de kleding tegen verbranding.

De noodblusfles was geprijsd 99-yuan, $ 15.

Noodblusfles

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top