Nu lezen
Bel de Google Assistent met de knoppen op de Xiaomi-smartphones

Er zijn veel manieren om de Google Assistent te bellen, ik heb een speciale knop aan de linkerkant in de Mi Mix 3. Je kunt ook je stem gebruiken met de tekst 'OK Google' of 'Hey Google'. Voor dit doel vertelt de applicatie 4 om "ok Google" te herhalen om de stem van de eigenaar van de smartphone te herkennen. Ondanks dit heb ik de optie van Voice Match in mijn Mi Mix 3 en dus kan het niet worden geactiveerd, een grote schade beperkt de functionaliteit ernstig. Voor mij is de belangrijkste taak van de Google-assistent het bedienen van de telefoon tijdens het besturen van een auto, het is jammer dat ik deze handmatig moet bellen.

Bel de Google Assistent met de knoppen op de Xiaomi-smartphones

Bel de Google Assistent met de knoppen op de Xiaomi-smartphones

Als je ook een probleem hebt met Voice Match en een automatisch gesprek met de assistent en je hebt geen speciale knop zoals ik in Xiaomi, dan is Mi Mix 3 niets verloren. Xiaomi heeft een functie geïmplementeerd in MIUI 10.21 die deze knop gebruikt voor het in- en uitschakelen van de smartphone. Als je een systeem in de nieuwe versie hebt, ga je gewoon naar instellingen -> extra instellingen -> snelkoppelingen en bewegingen -> en onderaan is Google Assistent - "Houd de aan / uit-knop een halve seconde ingedrukt om de Google Assistent te starten".

Als je de Google Assistent nog niet hebt gebruikt, controleer je deze, ik raad het echt aan. Je kunt snel een sms beantwoorden, een navigatie instellen of een afspraak toevoegen aan de agenda van komende dinsdag bij 11. Naar mijn mening heeft Google het potentieel om van hun virtuele helper de duidelijke leider van de concurrentie te maken. Allemaal dankzij de Google-zoekmachine en miljarden zoekopdrachten die erin worden gezocht.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top