Nu lezen
Gratis gebruik van de A1-snelweg voor elektrische auto's

Snelwegen in Polen zijn duur en hebben een archaïsch tolsysteem. Op doelen zijn er vaak lange files en zijn er veel te veel doelen. Als u bijvoorbeeld vanuit Warschau naar Duitsland reist, moet u 6-tijden gebruiken, dit bedrag in combinatie met een gratis betalingssysteem moet verkeersopstoppingen veroorzaken ... en een enorme hoeveelheid uitlaatgassen.

Vorig jaar begon de beheerder van de A1-snelweg het automatische betalingssysteem te testen met behulp van camera's die kentekens en smartphones lezen. Voeg gewoon de creditcard- en kentekennummers toe aan de applicatie. Het systeem opent automatisch de poort als het voertuig zich in de AutoPay-database bevindt en de kosten worden automatisch in rekening gebracht na voltooiing van de reis.

Deze oplossing bleek een succes te zijn. Daarom zal het 1-systeem voor automatische tolheffing van juli 2019 het bereik vergroten. Met automatische betaling kunt u alle verzamelpunten tussen Toruń en Gdańsk gebruiken, inclusief 12-plaatsen. Volgens voorspellingen zal de capaciteit van auto's verbeteren van 200 naar 600-auto's per uur. In de toekomst zullen speciale poorten alleen worden gemaakt voor mensen die de Autopay-applicatie gebruiken, wat zal resulteren in een nog snellere doorgang. In juli zal ook de Autopay-applicatie op de A4-snelweg worden geïntroduceerd, meer bepaald op het traject tussen Katowice en Krakau. De exacte startdag van Autopay op A4 is nog niet bekend.

Promotie voor elektrische auto's, eerste reis gratis


Blue Media, het bedrijf dat de Autopay-applicatie beheert, heeft promoties voor elektrische auto's voorbereid. We ontvangen een terugbetaling voor de eerste reis, als we met een elektrische auto reizen en we de Autopay-applicatie gebruiken. Bovendien betaalt het bedrijf voor elke transactie 1 een begroting voor het ecologische budget van waaruit een snelgroeiende boomplantage in de toekomst moet worden gefinancierd.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top