Nu lezen
Black Shark 2 Pro is nu beschikbaar! De krachtigste smartphone op de markt

Op 15: 00 van Chinese tijd (9: 00 in Polen) vond een officiële conferentie plaats met betrekking tot het nieuwe Black Shark 2 Pro-model. Het nieuwe model verschilt visueel niet veel van zijn voorganger. Shark 2 Pro heeft nog steeds scherpe randen die de scherpe bui van deze gaming-smartphoneserie weerspiegelen.

Budowa

Zoals ik al eerder zei, lijkt de smartphone erg op zijn voorganger. Aan de achterkant is er een kleine projectie om de grip van de telefoon te verbeteren, en het logo van het bedrijf is op de bult geplaatst. In de rechterbovenhoek zijn er twee lenzen die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van het fotografische gedeelte. De Black Shark 2 Pro heeft een iets andere cameraconfiguratie dan zijn voorganger. De achteruitrijcamera bevat de standaard Sony IMX586 48 megapixelcamera, die wordt vergezeld door een extra 13 megapixellens.

De fabrikant heeft ons ook voorzien van een breder scala aan smartphonekleuren.

Het zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, namelijk Bolt (zwart en groen), Freezing Blade (grijsblauw), Racing (blauw met rode details), Flamingo (rood met zwarte details) en Myth Ray (paars-blauw).

tonen

Het Black Shark 2 Pro-scherm is vergroot tot 6,39 inch AMOLED en de resolutie blijft FullHD + (2340 x 1080 pixels). De producent, een van de eersten, gebruikte op zijn smartphone de verversingssnelheid 240 Hz, het hoogste resultaat tot nu toe heeft OnePlus 7 Pro gehad, die 90 Hz heeft. Volgens de fabrikant zorgt dit voor een exacte aanraking, namelijk 34,7 milliseconden en 0,3 nauwkeurigheid van een millimeter. Bovendien is 2.0-dimmen gebruikt, wat flikkering van het display vermindert.

binnenland

Black Shark 2 Pro werd tijdens de conferentie gepresenteerd in twee versies die beschikbaar zijn op de Chinese markt:

  • Black Shark 2 Pro 12 + 128 GB : 2999 yuan (1670 pln).
  • Black Shark 2 Pro 12 + 256 GB : 3499 yuan (1957 pln).

De Snapdragon 855 Plus-processor die werd gebruikt in Shark 2 Pro biedt een maximale kloksnelheid van 2,96 GHz, wat iets hoger is dan 2,84 GHz Snapdragon 855. Wat belangrijk is, Black Shark 2 Pro heeft een enorme score in AnTuTu en is hoger dan 400, wat het hoogste resultaat ter wereld is.

Het besturingssysteem is Android 9 Pie en heeft een interessante implementatie: Dock 4.0. Het is een set hulpmiddelen waarmee je het apparaat tijdens het spel kunt bedienen. Hiermee kunt u ook RAM wissen, schermafbeeldingen delen op sociale netwerken en oproepen blokkeren om afleiding tijdens het spelen te voorkomen.

Het gebruik van al deze componenten om met de meest veeleisende spellen te werken, kan een extra traktatie zijn. Black Shark 2 Pro wordt op de markt geïntroduceerd met "Liquid Cooling 3.0", een nieuwe technologie die is ontwikkeld door een bedrijf dat de temperatuur met 2,6 graden verlaagt in het gebied waar de processor en GPU zich bevinden. Wat betreft de batterij, dit is de 4000 mAh-capaciteit met snel opladen van de 27 W.

Black Shark 2 Pro zal te koop zijn vanaf 2 augustus 2019 jaar, maar helaas alleen in China. We wachten op informatie wanneer deze op de Europese markt verschijnt.

Scroll To Top