Nu lezen
BlitzWolf BW-SHP6 bewijst dat slimme sockets niet duur hoeven te zijn

BlitzWolf is een ander bedrijf waar ik overtuigd raakte van de prijs van producten voor de kwaliteit die ze bieden. Ten eerste heb ik een smartphone-oplader gekocht, die me al meer dan 2 jaren heeft gediend. Laadkabels werken ook erg goed, maar ik heb ze niet vernietigd. Ze gaan absoluut langer mee dan die aangeboden door Xiaomi of Apple. Het BlitzWolf-bedrijf is afgeleid van de productie van opladers, maar richt zich steeds meer op consumentenelektronica en domotica. Ik besloot om de smart socket BlitzWolf BW-SHP6 te controleren.

BlitzWolf BW-SHP6 bewijst dat slimme sockets niet duur hoeven te zijn

BlitzWolf BW-SHP6

BlitzWolf BW-SHP6

BlitzWolf BW-SHP6

Blitzwolf

BlitzWolf BW-SHP6

De doos bevat alleen de intelligente BlitzWolf BW-SHP6 socket en gebruikershandleiding. Laat ik beginnen met de look, het heeft wat er ontbreekt in Xiaomi-producten - normale bouten! U hoeft geen adapter te gebruiken, deze past in Poolse en Duitse sockets. U kunt eenvoudig op het stopcontact aansluiten.

Nu het onderdeel waarop we het apparaat aansluiten dat we willen bedienen. Alle platte stekkers passen op bijvoorbeeld mobiele opladers, lampen. Als we een ronde hebben waarvan je er ongeveer één moet onthouden, is dit het type schuko. De meeste RTV en huishoudelijke apparaten hebben schukopluggen, maar soms gebeurt er een apparaat met een ronde stekker. We verbinden zo'n apparaat niet met de BlitzWolf-socket. Ik kan het verschil in de afbeelding het beste illustreren:

Blitzwolf Schuko

De aansluiting heeft een knop voor handbediening, u hoeft de stekker niet uit te trekken om het aangesloten apparaat uit te schakelen. Met technische problemen kan BlitzWolf BW-SHP6 bestand zijn tegen de belasting van 2300W, het werkt ook goed voor alle thuiselektronica die we thuis hebben. Er is een diode op de behuizing die de bedrijfsmodus van het apparaat aangeeft, als deze brandt, brandt deze rood.

Blitzwolf-applicatie

BlitzWolf BW-SHP6 verbinding maken met de BlitzWolf-toepassing, er waren geen problemen in het koppelingsproces. Start gewoon de applicatie en volg de instructies op het scherm. Ik moet toegeven dat de applicatie zichzelf laadt en snel werkt. Als je een Chinese regio hebt ingesteld in Mi Home, is de BlitzWolf-app een speeddemon.

BlitzWolf BW-SHP6

BlitzWolf BW-SHP6


De applicatie biedt de mogelijkheid om de socket aan / uit te zetten, de planning van het werk op aangewezen uren, timer en statistieken. De socket heeft een ingebouwde wattmeter, we kunnen controleren hoeveel stroom de aangesloten apparatuur laadt. De applicatie verzamelt gegevens en we kunnen maanden vergelijken en inchecken met de meeste elektriciteit. Met Blitzwolf kunt u uw producten ook combineren met Google Home, Amazon Alexa of IFFFT.

Als we samenwonen met andere leden van het huishouden, kunnen we hen ook BlitzWolf-apparatuur leveren, wat betekent dat in mijn geval alleen de aansluiting beschikbaar is. Ze moeten een apart account opzetten en vervolgens de socket delen en ze zullen precies hetzelfde zien als de "beheerder" van het stopcontact, het is de persoon die de socket eerst met de applicatie heeft gepaard.

Sommering

De BlitzWolf BW-SHP6 outlet heeft alles wat je nodig hebt, het werkt erg goed en hangt nooit. Naar mijn mening is dit een compleet product en kost het alleen $ 12, de promotie is geldig tot januari 13. Als je op zoek bent naar een slimme uitlaat voor afstandsbediening van je smartphone of scènes met andere apparaten in Google Home / Alexa / IFFFT, raad ik het BlitzWolf-product aan. Ik kocht in de winkel Banggood.com. Als u op zoek bent naar goede opladers of kabels, adviseer ik ook je kunt ze hier vinden. Ik zal zeker andere BlitzWolf-apparatuur controleren.

Scroll To Top