Nu lezen
Bouw een formulier voor de zomer met de "nieuwe" loopband en het Xiaomi-gewicht

Xiaomi organiseerde vandaag een conferentie, waar het verschillende nieuwe producten presenteerde. De belangrijkste daarvan is natuurlijk een tv die eruitziet als een muur aan de muur. Ik heb foto's op gezet Facebookals je geïnteresseerd bent, raad ik aan om te kijken.

De volgende producten die worden gepresenteerd zijn: loopband, weegschaal, ventilator en luchtreiniger. In deze post zal ik me concentreren op de eerste twee, ik zal de loopband starten.

Mijia Walking Treadmill


Dit is geen nieuw product, ik heb het een jaar geleden beschreven. Ik verwijs naar dit bericht. Het is zelfs geen apparatuur gemaakt door Xiaomi, Beijing. KingSmith Technology Co., Ltd is verantwoordelijk voor het product, dat voor het eerst op het portaal wordt geadverteerd Kickstarter.

Sinds enkele maanden verkoopt Xiaomi deze apparatuur op de Youpin-platrum. Vandaag werd de uitrusting opnieuw herboren, maar onder het merk Mijia. Xiaomi moest een ontwerp kopen en verkoopt het nu onder zijn eigen merk, blijkbaar duurden alle formaliteiten zo lang. Ik heb een paar maanden geleden loopbanden gekocht.

Een nieuwe opleving van de loopband "Xiaomi"


Het is geen typische loopband, het wordt niet gebruikt voor hardlopen. Het bereikt een maximale snelheid van 6 km / h, daarom is het ontworpen voor snel wandelen, ideaal om tv te kijken of op de console te spelen. Tijdens dit soort entertainment heb ik al 255-kilometers gelopen en 15913 Kcal verbrand! Alle trainingen zijn geregistreerd in de Mi Home-applicatie, daarom ken ik de exacte cijfers.

De reden waarom ik besloot om het te kopen is een zeer minimalistische look, dus het neemt heel weinig ruimte in beslag. Na het voltooien van de training of het daadwerkelijk spelen van Fife 19 op Xboxie, vouw je de Mijia-loopband dubbel en ga je onder het bed door twee transportwielen te gebruiken.

Mijia Walking Treadmill4

U kunt de snelheid op twee manieren regelen: de afstandsbediening handmatig of automatisch gebruiken. De automatische modus wordt versneld tot wanneer u voorloopt op de band en vertraagt ​​als u aan het einde bent. Persoonlijk vind ik deze modus niet leuk en kies ik altijd voor de afstandsbediening. Ik stel de maximale snelheid 6km / h in en houd hem in de hand en de piloot hangt aan de lijn aan de riem.

In de "nieuwe versie", die er hetzelfde uitziet als het origineel, introduceerde Xiaomi ondersteuning voor de virtuele assistent Xiao AI. Met de stem kun je de snelheid regelen. De loopband kan ook worden gekoppeld met de tv en vervolgens verschijnen de statistieken van onze training op het scherm. Beide nieuwigheden zijn naar mijn mening niet bruikbaar.

Zie ook

De wandeltraject Mijia Walking Treadmill kost 1799-yuan, $ 267 en is vanaf april verkrijgbaar bij 26.

Xiaomi weegschaal 2

Xiaomi heeft de weegschaal opgefrist. De meetnauwkeurigheid is vanaf nu veranderd in 50g. In de vorige generatie verklaarde de fabrikant de nauwkeurigheid van de meting op 100g-niveau. Er werd ook een nieuwe weegmodus geïntroduceerd, aangepast aan lichte producten. Op een nieuwe schaal kunt u eenvoudig controleren hoeveel het pakket dat u hebt voorbereid op verzending weegt.

Een andere verbetering is de nieuwere versie van Bluetooth, de nieuwe schaal communiceert via Bluetooth in de 5.0-versie, de verbinding is sneller en stabieler dan de oude 4.2. Er is een nieuwe functie voor lichaamsbalans toegevoegd. Ga met één been in het midden van de schaal staan ​​en sluit je ogen, de balans zal analyseren of we een gelijkmatige druk uitoefenen.

Xiaomi heeft geen nauwkeurige metingen en lichaamsanalyse opgegeven, je kunt nog steeds het niveau van lichaamsvet, visceraal vet, spiermassa of de hoeveelheid water in het lichaam analyseren. Het product is geprijsd op 99 yuan, $ 15.

Scroll To Top