Nu lezen
Xiaomi hardloopschoenen - perfect voor dagelijks gebruik.

xiaomi schoenen

Slimme hardloopschoenen Xiaomi, een ander slim lifestyleproduct. In theorie zouden ze worden gebruikt om te rennen, als ik er eenmaal in liep, en toen had ik aandacht, nekpijn (?). Ik was zo'n hardloper, dus ze hadden niet teveel met mij aan het lopen, maar we waren al samen geweest op 300km.

Schoenen bereiken in een traditionele "schoenendoos", zonder enige onthullingen.

amazfit schoenen

amazfit schoenen

"Intelligentie" van schoenen

Na het uit de doos halen, is de schoen een informatiekaart en een intelligente chip die onze stappen meet. Het wordt aangedreven door een CR2032-batterij. Ik raad aan om schoenen van tijd tot tijd te synchroniseren met de Mi Fit-toepassing, omdat we geen informatie ontvangen als de batterij bijna leeg is en onze stappen niet worden geregistreerd, dus ik ben minder dan een maand aan gegevens kwijtgeraakt.

xiaomi schoenen

Plaats de intelligente chip in de zool, trek het inzetstuk eruit en plaats het in een speciale doos. We kunnen de juiste of linkerschoen erin doen, de keuze hangt van ons af. In de applicatie bepalen we in welke schoen de chip zich bevindt. Het is niet waarneembaar, interfereert niet met lopen, het is niet mogelijk om te onderscheiden in welke boot wordt gevonden.

xiaomi hardloopschoenen

xiaomi hardloopschoenen

amazfit xiaomi schoenenBuamazfit xiaomi schoenenu koppelt met de telefoon in de MiFit-applicatie, u kunt slechts één paar tegelijk hebben aangesloten. Als iemand meer wil, trek dan gewoon de chip van de ene en plaats deze in de andere. Eerlijk gezegd hoopte ik op meer functies in de applicatie. Het enige dat we kunnen zien is de totale afgelegde afstand, en de stappen en kilometers binnen individuele dagen. Xiaomi geeft je hoeveel je hebt verbrand op de dag van Kcal en hoeveel je brandstof hebt bespaard. Ik hou niet van dat "stappen schoenen" niet mijn dag in MiFit, waarin ik 5tys stappen per dag hebt ingesteld en rekening wordt gehouden met alleen maar toekijken / bandje te tellen. Wat de functie van slimme schoenen betreft, rekende ik op een virtuele trainer die onze run analyseert en advies geeft. Features "van de kanapowca marathonloper", waarin de schoenen ons zal kiezen hoeveel kilometers we lopen elke dag om fitness te bouwen. Helaas, niets hiervan, blijkbaar nog niet.

Gemak, duurzaamheid.

De schoenen die ik gebruik vanaf 7 maanden zijn zwart, ik heb besteld om een ​​ander paar te bestellen. Waarom? Omdat de schoenen zeer comfortabel zijn, voor mij veel handiger dan New Balance of Nike, Adidas. Het is niet voor mij om te rennen, ze zijn perfect voor elke dag. Daarom heb ik de grijze kleur besteld die je op de foto's ziet. Zwart na het passeren van 313km, dit wordt aangegeven door de toepassing + kilometers toen de batterij leeg was, ze verkeren in een zeer goede staat. Er komt niets uit, het scheurt niet. Alles is goed, behalve dat het een beetje vies is geworden.

Ik heb ook andere logo's op de chip opgemerkt, maar alle opties blijven precies hetzelfde. Huami (oud - zwart), Amazfit (nieuw - grijs).

IMG_0046

Sommering

Als u dagelijks op zoek bent naar comfortabele schoenen, dan raad ik u dat het beste aan. De meest comfortabele "sneakers" die ik had. Huidige prijs voor Xiaomi-schoenen het is minder dan 160 PLN, naar mijn mening een veel betere keuze dan NB of Nike.

2 reacties
 • Vandaag, d.w.z. 21.11, kocht ik ze tegen een promotionele 35-prijs, in plaats van voor werk dan hardlopen (ik loop veel).
  We zullen zien wat xiaomi me zal verrassen naast elektronica 😉

  PS
  Ik moet slechts eenmaal gebruikte magische kubus verkopen, zul je in de verleiding komen?
  Prijs is bespreekbaar
  Pozdrawiam

 • Het leveren van de CR2032-batterij met de batterij is helaas een groot nadeel. Zoals op AliExpress zijn niet erg esthetische CR2032-batterijladers, maar de meerderheid van de wegwerpbatterijen en op de lange termijn, het niet tellen van goedkope CR2032-batterijen op Alli is een vrij oneconomische oplossing. Interessant is dat de Bluetooth-afstandsbediening in de selfiestick Xiaomi (die overigens gemakkelijk wordt omgezet in een statief, dus het is erg praktisch) kan worden opgeladen met een Micro USB-kabel en een draagbaar scheerapparaat met een USB-C-kabel. Xiaomi en bedrijven die met hem samenwerken zijn soms niet consistent. Je moet erop rekenen dat er een nieuwere generatie chip verschijnt die meer gegevens meet en al is geladen met een USB-C-kabel

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top