Nu lezen
Er was een wc-bril, het is tijd voor een nieuwe hit van Xiaomi!

een nieuwe hit van Xiaomi

Antibacterieel bamboeweefsel, een antibacteriële bamboepapierzakdoek. Wie van jullie had bamboe zakdoeken? Nou ja, niemand! Dankzij Xiaomi zal onze wereld ten goede veranderen.

Xiaomi biedt echt allerlei soorten producten, het nieuwste werk van Wuro is daar een goed voorbeeld van. Wuro bamboe antibacteriële doekjes worden vervaardigd door Hunan ChengManufacturing Co. Ltd. Ik weet niets dat het mij niet zegt, maar omdat ze er trots op zijn, vind ik het goed. Ze zijn gemaakt van pure bamboe gekookt onder hoge druk bij 150 graden. Het gehele productieproces is gecertificeerd volgens de AP (voedingsnorm) en EOS (biologisch) en goedgekeurd door de FDA. Het resultaat is dat deze antibacteriële doekjes ook kunnen worden gebruikt in de voedingssector, voedselverpakking, omdat het een door de FDA goedgekeurd product is.

Antibacterieel bamboeweefsel

Bovendien, door de Guangdong Center uitgevoerd microbiologische analyses toonden aan dat de doekjes een coëfficiënt Wuro verwijdering van bacteriën 98,78% ten opzichte van Staphylococcus aureus. Vergelijkbaar met 'Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt ...' gepubliceerd in de krant Men's Health.

Zie ook
virtuele assistent van Xiao AI

Bamboe veegt antibacteriële Wuro af

Hoeveel kost dit wonder?

Wuro bamboe antibacteriële doekjes worden verkocht in dozen met 20 460-zakjes met elk in 79 Yuan-prijs ~ 12 $. U hoeft de varkens echter nog niet te breken, zolang geen enkele winkel verzending naar Polen aanbiedt.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top