Nu lezen
C + 86 sporthorloge - een nieuwe chronograaf van Xiaomi
C + 86 sporthorloge

Xiaomi presenteerde een nieuw multifunctioneel horloge met de gracieuze naam van C + 86 Sports Watch. Deze keer is het een voorstel voor fans van sportklassiekers - fans van slimme apparaten moeten de smaak omzeilen.

C + 86 Sports Watch is een nieuw polshorloge ontworpen voor mensen die een sportieve levensstijl verkiezen en niets te maken heeft met slimme functies. De envelop is gemaakt van roestvrij staal dat herhaaldelijk is gepolijst in verschillende productieprocessen om een ​​mooi glanzend en geborsteld metaaleffect te bereiken. Het glas dat de schijf bedekt, is gemaakt van mineraal glas met een hoge hardheid, waardoor het goed is beschermd tegen krassen.

Xiaomi C + 86 sporthorloge

De horlogetips en de belangrijkste elementen hebben een fluorescerende coating, die helpt de zichtbaarheid in donkere kamers te bevorderen. Uurindicatoren hebben een radiaal en zilverkleurenschema, minuten en tweede indicatoren worden zwart afgedrukt. Het geheel maakt een mooie indruk en ziet er elegant en tegelijkertijd sportief uit.

Het horloge heeft een stopwatch-functie. Er zijn drie kleinere schijven op de hoofdknop die worden gebruikt om deze functie te ondersteunen. Dit zijn minuten-, seconde- en uurwijzerplaten. Dankzij deze behandeling kunnen we de stopwatchfunctie gemakkelijk gebruiken tot 24-teltijd. Aan de zijkant van de envelop zitten twee knoppen en een knop. Een van de knoppen wordt gebruikt om de stopwatch te starten en te stoppen, de andere om deze te resetten. De klassieke knop wordt gebruikt om het horloge in te stellen.

Xiaomi C + 86 sporthorloge

Het horloge heeft een SEIKO quartz uurwerk, dus het moet nauwkeurig zijn. Bovendien is het waterdicht tot 30 meter onderdompelingsdiepte. De band is gemaakt van aangenaam siliconen, dat verkrijgbaar is in twee kleuren - oranje en zwart.

De prijs in China is 579 yuan (ongeveer 84 dollar).

Scroll To Top