Nu lezen
Redmi CEO bevestigt informatie over de MediaTek-processor in de nieuwe Redmi

Lu Weibing, CEO van het merk Redmi, heeft een bericht op de Chinese sociale netwerksite van Weibo geplaatst, waarin wordt bevestigd dat de MediaTek G90T-processor naar het nieuwe Redmi-apparaat gaat.

MediaTek-helio-p90

MediaTek G90T is een octa-core processor, gebouwd van twee Cortex-A76 cores met 2,05 GHz klokfrequentie en zes Cortex-A55 cores met 2 GHz frequentie. De grafische processor Mali-G76MC4 800 MHz is verantwoordelijk voor de grafische weergave. De nieuwe processor is compatibel met beeldschermen met een verversingssnelheid tot 90 Hz en een camera met een sensor voor 64 Mpix! De Helio P90-processor kan 10 GB van het LPDDR4X DRAM-geheugen verwerken met de kloksnelheid 2133 Mhz.

De belangrijkste nieuwigheid in de nieuwe G90-serie is technologie HyperEnginehet is een reeks functies die voornamelijk zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie en die tot taak hebben de werking van de smartphone tijdens het spel te optimaliseren. De HyperEngine bestaat uit de volgende functies:

  • intelligent beheer van netwerkverbindingen om de stabiliteit te verbeteren. De smartphone kan tegelijkertijd het Wi-Fi-netwerk en het mobiele netwerk gebruiken
  • gelijktijdige ondersteuning voor twee WiFi 2,4 GHz- en 5 GHz-banden
  • meldingen en oproepen dempen
  • verbetering van de reactie van het display op aanraking - minder vertraging
  • implementatie van HDR10-ondersteuning (als het display HDR10-technologie ondersteunt)
  • prestatiebeheer op basis van AI, afhankelijk van de game die we spelen

Hoogstwaarschijnlijk zal de eerste smartphone die de MediaTek Helio G90-processor ontvangt het Redmi-apparaat zijn en het zal de eerste gaming-smartphone van het Xiaomi-submerk zijn.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top