Nu lezen
CEO Xiaomi toont Xiaomi Mi Max 3 box en onthult wanneer Mi 8 Explorer Edition naar klanten gaat

CEO Xiaomi toont de Xiaomi Mi Max 3-box

De officiële lancering van de nieuwe generatie gigantische Mi Max 3, precies daar, is morgen te zien, de 3 in juli. Een paar dagen geleden Ik informeerde over de verkoopgrafiek van Mi Max 3 op de officiële website van het bedrijf. Vandaag besloot de president van Xiaomi om de sfeer vóór de première nog meer op te warmen. Via Chinese sociale media presenteerde hij een afbeelding van de doos waarin Mi Max 3 zal worden verkocht.

CEO Xiaomi toont de Xiaomi Mi Max 3-box

CEO Xiaomi toont de Xiaomi Mi Max 3-box

Xiaomi Mi Max 3 wordt uitgerust met de Snapdragon 636-processor met de Adreno 616 grafische processor. De krachtigere versie van de Mi Max 3 Pro met de Snapdragon 710-processor zal ook worden gepresenteerd. De andere elementen die moeten worden uitgerust met de Mi Max 3 zijn als volgt. 6,99 inch diagonaal display met 18: 9 schermverhoudingen die FHD + 1080 x XUMM pixels resolutie ondersteunen. Podwójny aparat fotograficzny Aan de achterkant ondersteunt het 2160P-kwaliteitsfilmopnamen met 30-frames per seconde. Het zal beschikbaar zijn in drie geheugenvarianten, maar het is nog niet officieel bevestigd. Stil is gezegd over 3 / 32GB, 4 / 64GB en 6 / 128GB. De oplaadcapaciteit van de batterij 5500 mAH met Quick Charge 3.0 opladen is verantwoordelijk voor de levensduur van de batterij.

De camera aan de voorzijde ondersteunt gezichtsherkenning door AI, als iemand niet voor een dergelijke oplossing pleit, kan het de smartphone traditioneel ontgrendelen. Met een vingerafdruklezer aan de achterkant. De telefoon wordt verkocht met de MIUI 9-overlay, maar ontvangt binnen de komende maanden updates voor MIUI 10.

Nog een ding ... Lei Jun onthulde de releasedatum van Mi 8 Explorer Edition

Xiaomi Mi 8-verkenner editiona

Lei Jun heeft aangekondigd dat er deze maand twee nieuwe smartphones in handen zullen komen van Xiaomi-fans. De eerste is Mi Max 3 en de tweede is de Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, die eind juli naar klanten gaat. Het is de meest krappe smartphone van Xiaomi, met transparante ruggen en een geavanceerde camera aan de voorkant waarmee je 3D kunt scannen op het gezicht, net als de iPhone X.

Scroll To Top